İşbir Yatak Ağrı Sorunu İki Yıldır Devam Ediyor.

28 Şubat 2024 15:50

İşbir'e (Eskişehir) çift kişilik yatak almak için 28.01.2022'de gittik. Israrla Visco yatağın omurga sağlığı için faydalı olduğunu anlatıp Visco yatak almamıza neden oldular. Alışamazsak 40 içinde değişim hakkımızın olduğunu belirttiler. Biz bu süre içerisinde yatağa alışamadık ve ağrılı uyanıyorduk. Bu sebeple değiştirmek istedik birkaç defa mağazaya gittik. Her gidişimizde alışacağımızı ve bu ağrıların normal olduğunu izah ettiler. Hatta en son değişim süresini kaçırmamak adına mağazaya gittiğimizde orada bölge müdürlerinin de (M****** bey olması lazım) ikna ve ısrarlarına maruz kaldık. Sonuç olarak mağaza görevlileri ve yetkilileri yüzünden Visco comfort yatağı değiştirememiş olduk. İki yıl geçti ve hala ağrılarla uğraşıyoruz sabahları. Tatilde gidip kaldığımız yataklarda gayet rahatız, misafirlikte yattığımız kanepede rahatız ama bu yatakta bir gün normal uyanamadık. Müşteri hizmetlerini aradık ve gönderdikleri servis elemanı da deneme süresini çoktan geçtiği için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Sonuç olarak kaliteli güvenilir diye gittiğimiz İşbir yataktan bize yardımcı olmadıkları için şikayetçiyiz.

29 Şubat 2024 08:45 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevinç
Sevinç

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Daha 1 ay önce ben de visko comfort yatak aldım ve benim de kaburga ve sırt ağrılarım oluştu. Vücudum alışır diye bekledim ama nafile, ağrım şiddetlenince acil hastaneye gitmek zorunda kaldım. Neyse ki ben 45 günü kaçırmadan değişim istedim ama bu süreçte de farklı değiller.

Visco Yatakta Çökme Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

27 Ocak 2025 16:31
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Ortopedik Yatak Kabusu: Ağrılar Ve İlgisizlik!

16 Ocak 2025 12:54

İşbir Nature Massage Sırt Ağrısı