İstanbul Bahçelievler İsadem Çocuğumu Konuşamadığı İçin Çıkardı

Derya
15 Ağustos 2024 15:07

3 yaşındaki oğlumu İstanbul Bahçelievler İSADEM'e yazdırdım fakat kayıt yaptırmadan önce ben konuşamadığını, psikoloji doktorunun bize İSADEM'i önerdiğini dile getirdim. Öğretmenlere bunu belirttim. 2 haftadır eğitime giriyor. Her şey gayet güzel gidiyor, soruyorum çocuklarla ilişkisi nasıl, gayet güzel fakat konuşamadığını söylüyorlar. 2 haftadır konuşmuyor diyorlar. Bugün eğitime girdiğinde beni çağırdılar. Çocuğumu sınıf kapısının önüne koyup zırıl zırıl ağlattılar. Çocuğum içeriden çıkmak istemiyordu. Bana 'Bunu alın, bu konuşmuyor, olmuyor. Uyum sağlamıyor.' diyerek verdiler. Ben de bizzat onlara bunu başta da söylediğimi, konuşmadığını bilmelerine rağmen kabul edip kayıt yaptıklarını dile getirdim. Üstelik sinirden ağladım. Hamileyim, hamile bir bayana ve 3 yaşındaki bir çocuğa kimsenin bu psikolojiyi yaşatmaya hakkı yok. Madem kabul edilmeyecekti, başta söylediğimde kaydını oluşturmasalardı. Asla memnun değilim. Şikayetçiyim ve bu şikayetimin değerlendirilip gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Arzum
Arzum

Ben bahcelievler de oturuyorum a aba bahcelievler isadem nasildir? Bana da önerdiler kızım için amma internet üzerinden hiç numaralarına ulaşamıyorum rica etsem numarayı bilen bana da vere bilirmi?

İsadem Çocuklarımın Etkinlikte Dışlanması Ve Öğretmenin İlgisiz Tavrı

Şeyma