Aykut sonuçtan hiç memnun değil

İpragaz İPApp İndirim Kampanyası Ve Bayi Sorunları

05 Ekim 2024 18:19

İpragaz İPApp indirim kampanyası kapsamında İPApp üzerinden randevulu olarak 12 kg tüp sipariş ettim. Talep ettiğim saat aralığının üzerinden 1 saat daha geçince müşteri hizmetlerini arayarak durumu sordum. Telefonun ucundaki arkadaş, kendisi bayi ile görüşüp geri döndüğünde, ilgili bayinin İPApp kampanyasından çıktığını, o yüzden gelmeyeceğini, siparişimi direkt arayarak bayiden geçmem gerektiğini söyledi.

Haliyle indirim uygulanmıyor, öyle olunca çaresiz öyle yaptık. İndirimden vazgeçerek bayiyi arayıp tüp sipariş ettim. Anlamadığım konu, bayi nasıl keyfi olarak 'ben çıktım' diyerek bu uygulamanın dışına çıkabiliyor. Firma olarak koca İpragaz'ın yaptığı kampanyayı 'ben uygulamam' diye keyfi davranabiliyor. Firmanın bu konuda tavrını merak ediyorum. Ayrıca bayiyle yaşadığım sıkıntı bununla da kalmıyor.

Kendilerini arayarak verdiğim siparişim geliyor. Ödeme için kart uzatıyorum, beyefendi pos cihazı getirmemiş, kartla ödeyeceğinizi söylemediniz, nakit ödeyeceksiniz diyor. Sabır çekip ona da tamam diyorum, nakit getiriyorum. Bu defa da 830 TL olan ürünü 850 TL olarak ödüyorum. Yani anladığınız üzere İPApp için taahhüt ettiğiniz 730 TL'ye gelmesi gereken tüpe 120 TL artı ödemiş oldum.

Böyle ciddiyetsiz bir yaklaşım görmedim. Bütün gün sinirim geçmedi. Bence biraz dürüst olun ve hayata geçiremediğiniz şeyi reklamlarla parlatarak insanları yanıltmayın ve durduk yere insanları sıkmayın.

06 Ekim 2024 09:08 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, İpragaz A.Ş.

Aykut
Aykut
15 Ekim 2024 19:31

Gereksizler, kurumsal dlndrıcılık sizin yaptığınız şikayet iletiliyor incelenip geri dönüş yapılacak deniyor ancak gelin görün ki kaale alıp cevap verme gereği duymuyorsunuz. Böyle kalitesiz davranmaya devam ederseniz bizlerde bir daha alışveriş yapmayıp kendi alternatifimizi buluruz. Sizde böylece Kendi kalitenizi ortaya koymuş olursunuz

Senol
Senol

Merhaba ipap tam olarak çalışmıyor sipariş veriyorsun bir de müşteri hizmetleri ni arıyorsun boşuna zaman kaybı

04 Ekim 2023 12:51
Bengisu sonuçtan çok memnun

Bengisu
15 Ocak 2025 18:45
"Hemen aradılar müşteri hizmetlerinden daha sonra Antalya bölge sorumlusu aradı, çok kibar bir beyefendiydi. İlgilendikleri için teşekkür ederim."
Fazlı sonuçtan hiç memnun değil

İpragaz Sipariş Ettiğim Tüp Eksik Dolumlu Teslim Edildi

Fazlı