Kübra sonuçtan hiç memnun değil

İPhone'UN Umursamadığı NFC Arızası

İPhone'UN Umursamadığı NFC Arızası
Kübra
17 Eylül 2024 13:24

Yaklaşık 3 yıl önce Troy mağazasından alınan iPhone 11 Pro telefonumuzun bir anda NFC özelliği çalışmamaya başladı. Gündüz çalışıyorken 11 Eylül akşamı şeker ölçüm sensörümüzü ve kimlik chiplerini okumadı. Telefonu servise götürdük Türkiye de bu sorunun sık yaşandığını yazılım atınca düzelebildiğini söylediler. Dedikleri işlemi yaptılar ama bir değişiklik olmadı. İPhone Türkiye müşteri hizmetleriyle görüştüğümde onlar da özelliğin arızalı olduğunu ancak bir şey yapamadıklarını söylediler. Servis ise arızayı kabul etti ancak 2 yıllık garanti süreniz dolmuş, NFC tamir edebildiğimiz bir arıza değil 26000 TL öderseniz yeni telefon temin ederiz dediler. Bu modeli kendim satın almak istediğimde de fiyatı bu kadar zaten. Apple destek hattından canlı destekte görüştüğüm Z****** hanım ise 2 yıllık garantimiz bu durumlar için var diyor, yani 2 yıllık mı üretiyorsunuz telefonları? NFC sensörü telefonun içinde yer alan bizim bozamayacağımız bir aksam olmasına rağmen bize tek çözüm olarak telefonun yenisini hem de piyasadaki fiyata satmayı teklif ediyorsunuz. Telefonun NFC özelliğini şeker ölçüm sensörünü okutarak şeker ölçümü yapmada kullanıyorduk ve iPhone gibi kurumsal bir firma tarafından hem sağlık hem maddi olarak mağdur edildik.

Gülay
24 Temmuz 2023 00:50

Begüm
15 Temmuz 2023 14:00
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
22 Haziran 2024 21:20

Su Tamay
10 Ağustos 2023 11:58
iPhone 11 Hücresel Ağ Sorunu, Telefon Etkinleşmiyor
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
04 Eylül 2024 16:51
iPhone Apple Servisinden Hayal Kırıklığı: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Sorunlar