Yücel sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Yetkisiz Müdahale Diyerek Müşterisini Mağdur Etti

06 Mart 2024 21:40

Yaklaşık 10 ay önce Buca'dan iPhone 13 telefon aldım ancak aldıktan 1 hafta sonra 'servis yok' hatası ile yetkili servise başvurdum. Yazılım güncellemesi yaparak teslim aldım. Yaklaşık 10 gün sonra tekrar 'servis yok' hatası verdi. Tekrar yazılım güncellemesi yapıldı ve yine hata verdi. En son Konak'ta Başar Elektroniğe götürdük. Onlar da Gebze Apple Onarım Merkezine gönderdiler. Orada T***** Bey ile iletişim kurduk. Kendisi telefonda yetkisiz müdahale olduğunu diyerek ana kart arızasını tamir edemeyeceklerini söyledi. Soruyorum size, garanti kapsamındaki bir cihazı kim sıradan bir yerde tamir ettirir? Apple yetkili servisi dururken... Kısacası, Apple ürünün arkasında durmadı. Gerekçesi ise bugüne kadar yaşanan kötü tecrübeler yüzünden gerçek mağdurları da mağdur ettikleri. Çok yazık, koskoca Apple şirketi iyi niyetli kullanıcıları ile kötü niyetli kişileri ayırt edemiyor. Çok üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım. Maalesef her şeye olan inancımı yitirdim. Umarım Apple şikayetimi dikkate alır, ancak döneceklerini sanmıyorum. Sadece umut ediyorum.

16 Mart 2024 22:57

Gebze Apple onarım merkezine Servis yok arızasıyla gönderilen telefon maalesef yetkisiz müdahale diye geri gönderildi Ancak telefonumu basar yetkili servisten teslim aldığımda bu seferde Face ID çalışmıyordu Gebze de t*** bey ilgileniyordu. Ancak bu sorunumu dile getirmek için mail atıyorum fakat t*** bey geri dönmüyor Gebze Apple onarım merkezine sesleniyorum mağduriyetimi en kısa zamanda giderin T*** bey cevap lütfen Sabrim bitiyor Bu isin sonuna kadar arkasındayım paramı ve hakkımı size yedirmem

15 Mart 2024 23:26

En son Gebze onarım merkezinden Konak basar iphonre yetkili servise 'Yetkisiz müdahale ' diye geri gönderilen telefon bu seferde Face ID devre dişi Gebze ye gitmeden faal olan Face ID devre dişi Gebze deki teknisyenlere sesleniyorum utanmadınız mi telefonu bu şekilde göndermeyi Bu da mi yetkisiz müdahale 36 milyon bu zamanda kolay kazanılmıyor tenezzül edip yanıt bile vermediniz   iPhone Gebze yetkili servis elemanları bir açıklama bekliyorum Servis yok arzasiyla size gönderilen telefonu faceid bozup göndermek ne demek Teknisyenlerinizi denetleyin ve en kısa zamanda bir cevap verin

31 Temmuz 2024 14:41

Mart ayından beri halen Apple markasının iletişime geçmelerini sabırla bekliyorum

07 Şubat 2025 18:08

16 Mart tan beri (yaklaşık 1yil1hyilala iPhone ve Gebze onarım merkezi şikayetime yanıt vermedi. Yazık çok yazık. Sıfır aldığım telefon Iphone13 1hafta kullandıktan sonra şebeke yok hatası verdi Kutuda bekliyor iPhone şirketinin değişim yapmasını sabırla bekliyoruz. Umarım olumlu olumsuz geri dönerler

Beyza
Beyza

Merhaba sonuç ne oldu

Yücel

Maalesef sonuç telefon elimizde patladı 37bintl cop Apple cevap bile vermedi Yazıklar olsun

Emirhan
Emirhan

Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet et o zaman mağduriyetin giderilir. Bunlar hukuki şikayetten anlıyorlar çünkü.

Yücel

Maalesef o surecttende geçtik ancak o bilir kisi yazilim yükleyip hasarsız raporu verdi Oysa sorun anakarttaymis Kimse elini taşın alltina koymuyor Oneriniz için çok teşekkür ederim maalesef Apple bizler bu hale getirdik şikayetler umurumda bile değil Kanunlari bile hiçe sayıyor nasıl olsa malim satılıyor modunda

Yasemin
28 Haziran 2024 00:53

Yurtiçi iPhone 13 Servis Yok Hatası

Alperen
26 Eylül 2023 13:12
Yurtiçi iPhone 13 Servis Yok Hatası
Şehriban sonuçtan hiç memnun değil

Şehriban
04 Şubat 2024 20:08