İPhone Su Geçirmez Yalanı

Nehir
25 Haziran 2024 19:31

2022, 18 Haziran'da Dubai'den aldığım 14 Pro max cihazım tam bir yıl sonra aynı tarihte, ortada hiçbir sebep yokken (telefonun darbe alması, düşmesi) sadece 1-2 dakikalık hafif ıslak el ile temasımdan sonra çantama koyup güneş almasını engelleyecek şekilde muhafaza ettim. Birkaç saat sonra, başta ekranım renkli ışıklar yansıtarak kapandı. Hiçbir müdahale etmeden Apple'a götürdüğümde, garanti kapsamında olmadığı ve su teması diyerek geçiştirildim. Bu kabul edilemez. Bu telefonların resmi sayfasında su sıçramalarına ve toza dayanıklılık süresi 30 dakika, 6 metre derinlik yazmasına rağmen, 1-2 dakikalık elimdeki suyun değmesine karşı tüm telefonumu kaybettim. Bu kabul edilemez. 8 yıldır iPhone kullanıcısıyım. Fiyatlardan bahsetmiyorum bile, sadece ben değil birçok insan ne şartlarda biriktirerek alıyor bu cihazları.

Betül
Betül
Benzer Şikayeti Var

Merhaba, ben de iPhone 14 Pro cihazımı geçen sene ağustos ayında almıştım ve 1 yıl dolmasına 21 gün kala ekranım bir anda düşme darbe falan olmadan yeşile döndü. İzmir Başarı teknik servise gönderdim ve servis teslim formuna (cihazda dökülme veya sıvıyla temas nedeni ile değişim bedeli verilmiştir. 46200.00TL) yazmışlar. Ve :lcı kızarık yazmışlar. Ancak Apple destekle konuşurken telefonun her yerini inceledik ve lcı kızarık değildi. Telefonum olmadığı için fotoğrafını çekmeden gönderdim ama benim haricimde 4 kişiye de gösterdim kızarık mı değil mi diye kimse kızarık görmedi. Ve sıvı teması olduğunu da düşünmüyorum. Henüz beni arayan olmadı internetten sürekli takip ettiğim için gördüm. Sorununuzu çözebildiniz mi acaba? Nasıl bir yol izlemeliyim? Dünya para veriyoruz telefona gördüğümüz şeye bak. Ve internette bu kadar bu konuyla alakalı şikayet varken Apple neden bir şey yapmıyor?

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
28 Haziran 2024 13:54