iPhone Se Kulaklık Takılıyken Donuyor

12 Haziran 2023 23:30

İPhone se 2. Nesil model telefon kullanıyorum. Kablolu kulaklığımı dönüştürmek için orijinal dönüştürücü kullanıyorum ama takılıyken telefon aşırı derecede kasıyor. Dokunmatiği donuyor, ses atıyorum kayıt alma tuşuna bastıktan 5-6 Sn. Sonra kayıt açılıyor, bir ses dinlesem ses takılıyor, donuyor ve sesin yarısının sesi yok oluyor, kamerayı açıyorum kamera 5-6 Sn. Sonra geliyor gibi gibi. Telefonun kasmasından dolayı sürekli tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum. Bu sadece dönüştürücüyle takılmış kendi kulaklığımda yaşadığım bir sorun değil. İPhone orijinal lightning kulaklığında da oluyor. Aynı girişten şarja takılıyken bu sorun olmuyor. Problemin fiziki olduğunu düşünmüyorum. Kulaklığı kulağından çıkarmayan biri olarak artık cidden bıktım. Videolarda görüldüğü üzere kamerayı hemen açmıyor, pinterest vb. Uygulamalarda gezerken görüldüğü şekilde takılıyor. Resmen telefondaki her komut 5-6 Sn. Gecikmeli çalışıyor. Lütfen bir çözüm bulun.

12 Haziran 2023 23:44

İPhone se aldığımdan beridir kablolu kulaklığım için dönüştürücü kullanıyorum. Dönüştürücü kullanmaya başladığımdan beridir dokuz ayda üç tane bozuldu. Teknik servise ilk yolladığım dönüştürücüyü bir ay sonra herhangi bir problem yoktur diye geri yolladılar ve problem devam ediyordu. Üstünden bir gün bile geçmeden geri yolladım. Aynı ürünün ikinci dönüşünde daha önce bir problem görmedikleri ürüne kullanıcı hatası dediler ve ürünün sıfır fiyatının üstünde bir ödeme istediler. Uğraşmak istemedim ve yenisi aldım. Artık üçüncü üründe aldıktan dört ay sonra aynı problemleri yaşadığım için bıktım ve yazıyorum. Söz konusu Apple olduğu için bunu yaşıyor olduğuma gerçekten şaşırıyorum. Ürünlerinin kalitesini ve müşterilerine verdikleri değerle anımsıyorum kendilerini ama yaşadıklarım bunu çürütür nitelikte. Bu dokuz ayda dönüştürücülere verdiğim paranın üstüne kulaklığı satıp eklesem bluetoothlu kulaklık alırdım. Problemler üçünde de şu şekildeydi; dönüştürücü hareket ettikçe şarkının durması, değişmesi, telefonda konuşurken telefonu kendi kendine kapatması, sesin bozulup kısılması gibi gibi. Açıkçası benden problemli bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü bir senedir kullandığım kablolu beats kulaklığımda hiçbir sorun yok. Olsaydı bundan önceki jack girişli telefonumda kullanırken kulaklığımın kendisini bozardım. Kulaklığımı bilgisayarda da kullanıyorum ama hiçbir problem söz konusu değil. Sapasağlam kendisi. Sebebi nedir ki dönüştürücü bozulup duruyor? Hareket etmemesi oynamaması gereken bir üründe değil sabit tut düzelsin gibi bir durum söz konusu olsun. Kablo adı üstünde hareket edecek. Bilerek kesmediğim, eğe büke kırmadığım sürece benden problemli bir hata söz konusu olamaz, olmamalı. Görünürde zaten bir problem yok ama nasıl oluyorsa problem benden oluyor. Yanlış anlaşılma olmasın üç problem yaşadığım ürünün birini servise yolladım. Onda da iki sefer uğraşıp o kadar uzun süre bekledikten sonra diğerleri için uğraşmadım. Ama artık üçüncüde de olunca yazmak istedim. Lütfen bir çözüm yolu bulun. İlk ürünün belgelerini Tüketici Hakları'na şikayet için muhafaza ediyorum. Bu üçüncü üründe de mahcubiyetimi giderecek bir çözüm sunulmazsa hakkımı arayacağım.

Servet
25 Eylül 2023 16:23
Kader sonuçtan hiç memnun değil

İos 18.2 Güncellemesi Sonrası Performans Sorunları

Kader
17 Aralık 2024 16:45
Zabite sonuçtan hiç memnun değil

Zabite
10 Ocak 2024 13:11