Duygu sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 15 Kamera Sorunu

28 Mart 2024 17:03

İPhone 15 ön kamerada çekilen fotoğraf galeriye düştüğünde kalitesi çok düşüyor rengi kararıyor. Arka kamerada yakında odaklama problemi var. Arka arkaya hızlı fotoğraf çekmeye çalıştığımda çekme tuşu takılıyor algılamıyor kamerayı kapatıp açmak gerekiyor. Ek olarak Instagram'a fotoğraf yüklemeye çalıştığımda ise renklerinde aşırı derecede parlama oluyor. Çok sinir bozucu gerçekten

profile profile

Yorumlar (7)

Zeynep

Merhaba telefondaki sorunlarınız halloldu mu bende aynı şeyleri yaşıyorum çok hayal kırıklığına uğradım ne yapacağımı şaşırdım siz değişim veya iade talebinde bulundunuz mu nasıl oldu

Göktuğ
Göktuğ

Bu ayarları denermisin bir de çektikten sonra fotograf galeriden ac kameranın alt köşedeki kareden değil

iphone-15-kamera-sorunu-4.jpg
iphone-15-kamera-sorunu-3.jpg
iphone-15-kamera-sorunu-2.jpg
iphone-15-kamera-sorunu-1.jpg
Alper
Alper

Aynı sorunu bende yaşadım. Resim çektikten sonraki kalitenin düştüğünü ve parlaklaştığını fark ettim. Çok resim çeken ve resim çekmekten anlayan birisi olarak kesinlikle içime sinmedi. Ama biraz araştırdım. Resim çekildikten sonra sol alttaki kutucuğa bastığın zaman resim kalitesi düşüyor evet resmi galeriden açmalısın. Ve deklanşörü sola kaydırarak çekmelisin. Böylelikle sorun gidiyor. Ortam ışığı da çok önemli bu arada. Çok kafaya bir takılacak sorun mu bana göre evet. Ama başkalarına göre olmayabilir. Sonuçta 50 k para veriyorsun ve telefonda sorun olmamasını istiyorsun.

Ezgi

Ben iade talebinde bulundum Hepsiburada ile görüştüm gönderin dediler ama sonuç ne olur bilmiyorum resmen hüsran

Zeynep

Merhaba bende benzer sorunlar yaşıyorum da süreciniz nasıl oldu iade edebildiniz mi telefonu

Ezgi

Merhaba ürünü nereden aldınız acaba sizin yaşadığınız sorunların aynısını yaşıyorum üstelik daha bir hafta oldu alalı çok ısınıyor kamera çok kötü ve şarj hiç gitmiyor Hepsiburada'dan aldım

Ben Media Markt ten aldım

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
10 Kasım 2023 01:29