iPhone 15 Hoparlör Cızırtı Sorunu

Emine
01 Nisan 2024 22:53

Beş gün önce Hepsiburada'dan iPhone 15 telefon satın aldım ancak hoparlör bölümünden konuşurken cızırtı sesi geliyor. Henüz beş günlük telefon sanki elektrik kaçırıyor gibi bir cızırtı yapıyor ve bir an önce çözülmesini istiyorum. Yüksek bir meblağ ödedim, yazık değil mi? Bulunduğum yerde teknik servis de yok, ne yapacağımı bilmiyorum. Acaba dualarla mı çözülmesini beklemem gerekecek?

Umutcan

Sorum yazılımsal değil donanımsal. Servise götürseniz de pek bir şeye çare olmayacak. Tamamıyla üretim hatasından kaynaklanıyor ve Apple bu sorumu çözmesinin tek yolu bütün iphoneleri toplatmak. Tabii ki bu çok maliyetli olacağından Apple sorundan kaçıyor ve normalmiş gibi gösteriyor. Sorun hiç normal değil. Telefonun hoparlörü hoparlör deliğinden daha büyük olduğundan ses havada yayılmıyor daha dar bir yerden geçmek zorunda kalıyor bu da sesin cızırtı yapmasına sebep oluyor.

Umutcan

Merhaba aynı sorumu yaşıyoruz ne yaptınız konuyla ilgili

Soner
Soner

Emine hanım bizde aldık 12.04.2024 tarihinde ilk günlerde arkadaşın telefonu bozuk ondandır diye umursamadım ama başka kişilerle konuşurken de bu sorunu fark ettim kesinlikle kronik bir sorun olduğu kanaatindeyim ilk fırsatta yetkili servise gidip cihazı bırakacağım ve ücret iadesi isteyeceğim bir süredir se kullanıyorum hiçbir Patırtı çatırtı vs yok bizde şikayetçiyiz bu meblağı verip böyle sorunlar yaşıyoruz ne yazık ki

Murat
Murat

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Benim sesim başka kişilere bozuk gidiyor beni anlayamıyorlar. Ayrıca bazen donmada yapıyor. Siz ne yaptınız iade falan yaptınız mı

İPhone 15 Pro Hoparlör Sorunu

Şahin
23 Aralık 2023 00:41
Melek sonuçtan hiç memnun değil

İphone 15 İle Yaşadığım Sorunlar Ve Destek Eksikliği

Melek