Erhan sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 6'ların Yazılım Güncellemesini Durdurdu!

Erhan
15 Şubat 2024 17:24

2014 Kasım ayında iPhone 6 cep telefonu satın aldım. Şu an telefonumda herhangi bir donanımsal arıza mevcut değil. Ancak Apple, 2023 yılından sonra iPhone 6 cep telefonumun iOS 12.5.7 olan yazılım güncellemesini durdurdu. Telefonumda arıza olmamasına rağmen yazılım güncellemesi yapılamadığından telefonum atıl durumu gelmiş bulunuyor. Apple Destek ve Apple müşteri yetkilisi ile görüştüğümde “Apple firmasının, iPhone 6 ve daha alt modellerinde artık iOS yazılım güncelleme hizmeti vermediğini” söylediler. Telefonu satın alırken içinde hazır sunulan ve kendi Navigasyon uygulaması olan Harita uygulaması çalışmıyor. Outlook e-mail hesabım kurulamıyor. Yeni bir üst model telefon satın almamın gerektiğini bildirdiler. 9 yıl 2,5 aydır kullandığım cep telefonu, Apple tarafından yazılım güncellemesi yapılmadığı için mevcut telefonumun Navigasyon ve e-mail kurulumu yapılamıyor. Apple bu satış uygulaması ile beni mağdur etti. Bu pazarlama/satış stratejisi ile beni zorunlu olarak yeni bir cep telefonu almaya mecbur bırakmasından şikayetçiyim. Yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını talep ediyorum. Bu sorun nedeniyle bir daha Apple markası ve iPhone cep telefon kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum. Tavsiye de etmiyorum. Cihaza ödediğim parayı Apple ve iPhone markası hiç hak etmiyor.

İos 26 Güncellemesi Sonrası Harita Uygulamaları Çalışmıyor

Serkan
25 Ekim 2025 14:27

Haticenur
16 Kasım 2024 01:21
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
26 Şubat 2025 13:08

İphone 13'te Güncelleme Sonrası Hızla Azalan Pil Sağlığı Ve Çözüm Eksikliği

Muhammed
23 Eylül 2025 00:35
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Yazılım Güncellemesi Sonrası Kamera Ve Flaş Arızası İçin Ücretsiz Destek Talebi

Dilan
07 Eylül 2025 13:39
yazilim-guncellemesi-sonrasi-kamera-ve-flas-arizasi-icin-ucretsiz-destek-talebi-1.jpg