Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pil Ömrü Düştü

İPhone 15 Pil Ömrü Düştü
26 Ağustos 2024 18:15

2023 kasım ayında Media Markt vasıtasıyla iPhone 15 satın aldım. Aldığım günden beri arkadan ısınma yapıyordu. Çok ihtimal vermedim. 7ay sonra haziran ayında kontrol ettiğimde pil sağlığı %88e düştü. Kullanım olarak her zaman dikkat ettim asla orijinal olmayan şarj aleti kullanmadım arka planda uygulama açık bırakmadım. Yıllardır iPhone kullanıcısıyım bu konuda hassas davrandım hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım. Eski iPhone’um bile böyle olmamıştı. Apple destekten yardım aldım randevu oluşturup Maltepe Piazza gürgençlerde telefonu baktırdım. Bana hiçbir türlü çözüm sunmadılar. Telefonda sıkıntı yok gözüküyor denilip geri yolladılar. 9aylık telefonum bu seviyede ve ben çom mağdurum. 61bin tl çöpe mi gidiyor yani? Garantim var telefonumda apaçık sıkıntı var ama çözüm yok. Değişim veya para iadesi istiyorum çözüm istiyorum. Apple bu konuda çok eksik garantim var ama hiçbir çözüm yok bu nasıl oluyor. 9ayda bir telefon bu seviyeye iniyorsa muhakkak bir sıkıntı vardır

27 Ağustos 2024 12:55

Apple gerçekten hayal kırıklığı. Müşteriye hiç çözüm sunmuyor. Aldığımız telefonlar 5-10binlik telefon mu?! Neyse deyip geçelim. Kaliteli alalım diyoruz yine sonuç hüsran. 60bin tl boşa mı gitsin. Benim telefonum birkaç aya servislik olacak yani bu kabul edilebilir bir şey değil

28 Ağustos 2024 00:38

Telefonum yedeklemeye bile giremiyor sıcaklıktan

Rıdvan

387 devir için şarjı gerçekten fazla gitmiş 94 95 olmalıydı en az

Buket

Devir 211 pil sağlığı 95

Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Veysi
16 Mart 17:16
Apple Teknik Destek Sürecinde Hayal Kırıklığı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
18 Ekim 2023 20:17
İkbal sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pro Hayal Kırıklığı

İkbal