İpekova Gıda Bu Nasıl Hijyen!

03 Mart 2024 13:12

Şok yaşadığım bir tanışma!
Büyük bir hüsran ve mağduriyet yaşamış olduk! Bu markayı İlk yaptığımda göz derecemin yüksek olmasından dolayı fark etmeden böcekli bulgur pilavını ailem ve komşularımla birlikte yemiş olduk! Ben bunun utancını Ve vicdan azabını yaşıyorum Sağ olun! Sonuçta buğday türü aşırı sıcağa gelmez! Serin ortam ister. Ben evimde serin ortamda tutuyorum. Fakat maalesef ki bana geldiğinde zaten böcekli olarak gelmiş! "Ve ne yazık ki ben bunu ikinci yapışımda fark ettim Ancak ilk yaptığımda tadının acısından dolayı şüpheye düştüğüm için ikinci yapışımda Gözlüğümü taktım suyun yüzeyine çıkan böcekleri görünce şok yaşadığım
fakat çocuklarımın önüne ikinci kez sunmamış olmanın sevincini yaşarken aynı anda ilk pişirdiğimde çocuklarımın yediğini düşününce de çok üzüntü yaşadım! Hemen iade oluşturdum gelip aldılar keşke saklama koşullarına gerekli özeni göstermiş olsalardı! Adana gibi bir yerde ister istemez klima, kalorifer vesaire sıcaklığıyla doğala yakın ve doğal ürünler çabucak bozuluyor bunun önlemi alınmalı;! Alınması da gerekir! Sonuçta tüketici olarak bizler mağduriyet yaşıyoruz o farkında olmadan yediğimiz böcekler çocuklarımızın ve bizlerin sağlığına zarar veriyor lütfen! Bunu göz önünde bulundurunuz! Ben bu ürünü bir daha alır mıyım!? Hayır. Çünkü güvenim sarsıldı tadının acı olması böcekli olması üzerine bir de hayvan (fare) kokusu gelmesi hiç hoş olmadı Paketlenirken bu şekilde mi paketlendi marketlere gönderildi!? Yoksa marketlerde saklama koşullarına mı uyulmadı da böceklendi orasını ben bilemem nedeni her ne olursa olsun Bu tüketici için bir mağduriyettir. Bir daha kimsenin bu mağduriyetleri yaşamamasını temenni ediyorum temiz yerli ürün alalım derken! Bunun karşılığı günü geçmiş, tadı bozulmuş. Ya da saklama koşullarına uyulmamış, böceklenmiş ürünleri yememiz demek değildir! Temiz ve güvenilir olarak almamız gerekmez mi!? Hoş olmadı, hiç hoş olmadı sizce benim hakkım size helal mi!? Bu kadar insan o bulgurun içindeki böcekleri yedi benim gözlerimin yakını görmemesi de buna zemin hazırlamış oldu.
(Temiz bir ürün çıkartacağız diyorsanız o zaman satışa sunduğunuz ürünlerin gerçekten temiz olup, olmadığına hangi koşullarda saklanıp, saklanmadığına, hangi hayvanların üzerinde dolaşıp, dolaşmadığına dikkat etmelisiniz! Gerçekten gıdanın temiz sunulması hijyene ve insana değer vermekten geçer! Saygınlık görmek isteyen saygı göstermelidir!

06 Mart 2024 16:01

Ürün iade ettiğim için parti numarası elimde Yok maalesef ki bana da böyle bir bilgi verilmediği için direkt iadede bulunmuş oldum yaşadığımız olumsuzluktan dolayı o tür bilgiler aklıma bile gelmedi direkt iade etti duygusu oluştu sadece çok üzgün ve kızgınım açıkçası telefon numarası bırakmışsınız keşke numarayı bırakacağınıza direk Siz aramış olsaydınız Ben şikayetimi oluşturdum Siz de belli ki okumuşsunuz ki dönüş sağladınız Benim sizi aramam dan ziyade sizin bize ulaşmanız daha doğru ve olması gerektiği gibi olurdu aslında. Neyse. İyi günler dilerim

06 Mart 2024 15:54 (Şikayetten 3 gün sonra)
06 Mart 2024 16:08

Bu platformda maalesef iletişim bilgilerinize ulaşamıyoruz. Size ulaşabilmemiz ve hatamızı memnuniyetle telafi etmemiz için iletişim adreslerimize bildirim göndermenizi önemle rica ederiz. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. :)

04 Ocak 2024 19:35
İpekova Gıda Karakılçık Bulgurda Susam Böceği
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Sabah Market (Batman) Market Alışverişi Ve Sağlık

20 Aralık 2023 09:19
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 23:09
Bediş Kuruyemişleri Paketli Üründe Hijyen Problemi
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Ekosucuk Dayanılmaz Koku Ve Tat Sorunu

16 Eylül 2024 22:49
Alican sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 00:01