Alican sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 00:01

Maalesef araştırmadan, buraya bakmadan ben de bulaştım bunlara. Görseller cezbetti ben de kokoreç sever olarak sipariş verdim. Gelen ürün görselle alakası yok. Pişmemiş bırakın temizlenmemiş bile. Hayvanın dışkısı görünüyor. Sipariş verdikten sonra kolay kolay cevap verilmiyor. Başka hesaplarla iletişime geçtik. Yanlışlık oldu dediler yenisini gönder dediler. İkinci gelen, ilkinden beter geldi. Günlerdir ulaşmaya çalışıyorum. İletişim numarası yok. WhatsApp veya Instagram üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Defalarca yazıyorum görüp cevap vermiyorlar. Peygamber sabrıyla, başka hesaplarla, görsellerle yalvar yakar ürünlerini iade ettim. Paramı almak günler sürdü. Kokoreçten nefret ediyorum şimdi. Psikolojim bozuldu. Instagram hesaplarını 9 kere isim değiştirmişler.

Selim
Selim

Şu anki adı hasanusta1964ten şu an 50. Yıl kampanyası yapıyorlar ama geçen yıl yani 2023 yılındada 50. Yıl kampanyası yapmışlar hesap 9 kere isim değiştirmiş eski gönderilerinde yerlerinin İzmir'de olduğunu söylüyor şu an da yerlerinin Denizli'de olduğunu söylüyor hesaptaki kokoreç ile alakalı gönderileri başka hesabındaki videoların belli bölümlerini kesip seslendirerek kullanıyor

izmir-kokorec-instagramtarihiizmirkokoreciten-sikayetciyim-6.jpg
izmir-kokorec-instagramtarihiizmirkokoreciten-sikayetciyim-5.jpg
izmir-kokorec-instagramtarihiizmirkokoreciten-sikayetciyim-4.jpg
izmir-kokorec-instagramtarihiizmirkokoreciten-sikayetciyim-3.jpg
izmir-kokorec-instagramtarihiizmirkokoreciten-sikayetciyim-2.jpg

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Ekosucuk Dayanılmaz Koku Ve Tat Sorunu

16 Eylül 2024 22:49

09 Ocak 2024 15:01
İzmir Kokoreç (Instagram: tarihi.izmir.kokoreci) İnternet Üzerinden Alınan Kokoreç Siparişi Hakkında Değerlendirme
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Uniqueqoop İade & Müşteri İle Olan İletişimin Usulsüzlüğü

25 Nisan 2024 14:09