Ümran sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 11:42

Inter lojistik baştan sona pişmanlıktır! 5 Haziran günü ev eşyalarımın Türkiye'den Fransa'ya gelmesiyle ilgili anlaşma yaptığım bu firma, sonradan anlayacağım yanıltıcı olduklarını. Dedikleri gibi eşyalarımı tam 1.5 ay sonra temmuz 19'da eksik ve kayıp bir şekilde tarafıma teslim ettiler. Kayıp eşyalarımı ise hala bulamadılar ve yanıt vermiyorlar. Firma yetkilileri a*** c*** ve b*** u*** a*** denilen diğer u*** bugün yarın diyerek 2 aydır bizi oyalamaya devam ediyor. Eşyalarımın akıbeti belli değil, bilmiyoruz ve tek açıklama yok. Depolarında olduklarını iddia ettikleri kayıp kolilerimizi tam bir buçuk aydır bulamıyoruz yalanına sığınıyorlar. Ayrıca 4m3 olan eşyalarımız için 15m3 parası aldılar ve önce evet yanlış hesaplamışız dediler. Sonra hesaplar doğru diyerek yanılttılar. Bu firmanın taahhüt ettiği 10 şeyden biri doğru o da eşyalarımızı kaybolmuş, kırık dökük bir şekilde bize teslim etmeleri! Sigorta hizmetiymiş, eve taşıma hizmetiymiş, mobilya hizmetiymiş hepsi yalan! Yolda dağıtımda dedikleri eşyalarımız depoda yığdıkları diğer eşyalarla birlikte tırın dolmasını bekliyordur. Her basamağında yalan olan bu 5. Sınıf aile firması yurt dışında eşyalarını ne idiği belirsiz 5. Sınıf kalitede bir bulgar firmasına taşıttırır, şoför bırakın eşya taşımayı, eşyaları tırdan yere indirmemize bile yardım etmez. Böyle zor bir duruma düşürülüp mağdur edilmemiz yetmezmiş gibi üstüne şoförün kabalığı Bonus olarak hediye edilir. Yurt dışında depolama kısmında bulgur firmasından aldığımız bilgilere göre tümüyle yalan. Firmanın verdiği bilgilere göre sınırı geçen İnter Lojistik firmasına ait tırın dorsesi alınıp bulgar firmasının tırına takılır ve ortalama 1-2 haftada Avrupa'daki bütün dağıtım biter. Eşyalarımız İnter Lojistik tarafından verilmiyor

profile profile profile

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 18:03
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

İnter Lojistik İle Yaşanan Sorunlar

26 Ağustos 2023 00:47
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 14:02
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Inter Lojistik Fazla Ücret Ve Ölçümsüz İşlemle Mağduriyet Yaşattı

17 Haziran 2025 11:05