Hüseyin sonuçtan çok memnun

Instagram Story Geçiş Sorunu: Donma Ve Geçiş Yapamama

01 Aralık 2024 23:11

Instagram'da story geçişi yapamıyorum. Bir storyden diğerine hızlıca geçmek istediğim zaman tıkladığımda ekran donuyor ve geçiş yapmıyor. Bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyorum. Çok can sıkıcı hale geldi. Lütfen sorunum hızlıca düzeltilsin. Aksi taktiğinde uygulamayı silmek zorunda kalacağım.

26 Ocak 2025 21:42

Instagram storylerime müzik eklediğim zaman oynatılmıyor ve donuyor. Yeni story de atamıyorum. Normal akıştaki videolarda müzik varsa oynatmıyor, reelslar da donuyor. Defalarca tekrarladı bu sorun. Sürekli şikayet etmeme rağmen kalıcı bir çözüm bulunmuyor.

20 Ocak 2025 15:23

Instagram storylerimi görüntüleyemiyorum, sürekli donuyor. Başka storylerdeki videolar da donduğu için izleyemiyorum. Sadece normal akıştaki videoları izleyebiliyorum. Storylerdeki müzikleri de dinleyemiyorum. Bu sorunun düzeltilmesini istiyorum. Hadi

11 Aralık 2024 21:38

Instagram'in ağır çalışıyor. Story atmak istiyorum ama yüklenmiyor. Arkadaşlarımla DM'den mesajlaşınca da mesajlar ya gitmiyor ya da yavaş gidiyor. Karşı taraftan bana gelen mesajlar da birkaç dakika sonra geliyor. Anasayfa da geç yenileniyor. Instagram çökmediyse sorunumun acilen çözülmesini istiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Caner
Caner

Çözüldü de nasıl çözüldü?

Merve
Merve

Çözümü nasıl yaptınız acaba

Berivan
Berivan

Huseyin bey nasıl düzelttiniz acaba bende de 2 gündür aynı sorun var

Ceyhun
Ceyhun

Hayırlı akşamlar bende olay bende de var 2-3 günden beri çözebildiniz mi?

Evet sorunum çözüldü

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hata Veriyor
1 Takipçi