13 Ağustos 2023 22:15
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi, alaka, ivedi çözümlerinden dolayı Firma yetkililerinden Törehan Bey e öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum. İyi ki İnglesina markasını tercih etmişim. Ürünlerinin arkasında durup müşteri mennuniyetleri Max düzeyde. 👏🏻”

İnglesina Trilogy Bebek arabamızı Hepsiburada.com üzerinden Gezenbebe.com isimli tedarikçiden satın almıştık. Ürünümüzün alt kısmında bulunan çapraz profillerinden biri kırıldı. Şikayetvar.com ve farklı internet sitelerinden araştırdığımızda, pek çok kullanıcının yazdığı gibi bunun kronik bir problem olduğunu okuduk. Şu anda bebek arabamızın dengesi bozuldu ve verimli kullanılamıyor. Yaşadığımız mağduriyetin ve memnuniyetsizliğimizin acil bir şekilde giderilmesini talep ediyoruz.

14 Ağustos 2023 15:39 (Şikayetten 17 saat sonra)
17 Ağustos 2023 23:57

Gezenbebe adlı teadikçiye Hepsiburada sipariş numarama kadar yazsam da çözüm bulmak yerine, alışveriş yaptığım ana marka Hepsiburada'dan isteyin faturanızı dedi. Neyse kısa kesmek gerekirse medizane teknikten ( gezenbebe. Com dan ) Aslı d. İsimli hanımefendi faturanız yok eksik gönderilmiş diye kişişsel mailime attığı maline cevap olarak faturamızı ilettik. İvedi dönüş bekliyoruz. Not: Rica ediyorum kendi tedarik edip faturasını kendiniz kestiğiniz halde Hepsiburada sitesine yönlendirip işleri zorlaştırmadan mağduriyetimizi giderirsiniz. Bir de bebek arabasının Üst Tente kumaşında da solmalar mevcut. Bu durum içinde çözüm istiyorum!

18 Ağustos 2023 17:16
07 Eylül 2023 21:26

28 Ağustos 2023 14:27
İnglesina Trilogy Bebek Arabası Yüksek Tamirat Bedeli
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
26 Temmuz 2024 18:15
İnglesina Trilogy Çapraz Demirleri Kırıldı!

08 Aralık 2025 11:28

Sıraç
26 Temmuz 2023 19:10
Asli sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2023 23:52
"İnglesina sorunuma hemen çözüm bulmak adına iki adet bebek arabasını belirttikleri adrese göndermemi talep etti. Pazartesi arabaları kargoya verdim ve Çarşamba günü çok hızlı bir şekilde teslim aldım. Arabalar ilk günkü haline geri dönmüş. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen ürününe sahip çıkan ve müşterisini de yormayan İnglesina'ya teşekkür ederim."
Inglesina Trilogy Bebek Arabası Demir Profillerinden Kırılıyor