17 Ekim 2023 14:03

İnglesina bebek arabası alt kısmında bulunan çapraz profillerinden biri kırıldı. Joker mağazasından alınmıştır. Faturası duruyor. Siteden öğrendiğim kadarı ile birçok kişi bu sorunu yaşıyor. Ek olarak kırılan bu demir çubuğu düzeltmeye çalışırken ön kısımdaki oynar plastikten de kırılma oldu.
Hep aynı çapraz profilde kırılma olduğu anlaşılıyor. Bu durumun kesinlikle kullanıcı kaynaklı bir problem olmadığını düşünüyorum. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum. Teşekkürler.

17 Ekim 2023 20:01 (Şikayetten 5 saat sonra)
Melis
Melis
26 Kasım 2023 18:11

Ürünün onarımı gerçekleştirildi. İlginize teşekkür ederim.

Gökhan
13 Ağustos 2023 22:15
Arzu sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2023 19:05
"Sorunumla anında ilgilenildi, süreç takip edildi ve memnun olacağım şekilde çözüldü. Çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı bu markadan vazgeçemeyiz. Teşekkürler."
İnglesina Bebek Arabası Alt Kısım Çapraz Yer Sorunu

28 Ağustos 2023 14:27
İnglesina Trilogy Bebek Arabası Yüksek Tamirat Bedeli
Dilek sonuçtan çok memnun

14 Mayıs 2025 00:22
"Süreç çok hızlı ilerledi. Marka bende olan değerini bir kez daha kanıtladı. Teşekkürler..."
Asli sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2023 23:52
"İnglesina sorunuma hemen çözüm bulmak adına iki adet bebek arabasını belirttikleri adrese göndermemi talep etti. Pazartesi arabaları kargoya verdim ve Çarşamba günü çok hızlı bir şekilde teslim aldım. Arabalar ilk günkü haline geri dönmüş. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen ürününe sahip çıkan ve müşterisini de yormayan İnglesina'ya teşekkür ederim."
Inglesina Trilogy Bebek Arabası Demir Profillerinden Kırılıyor