Çağdaş sonuçtan çok memnun

İnci Akü Start Stop Sorunu Ve Servis Desteği Hayal Kırıklığı

09 Ekim 2024 22:51
Çağdaş'ın Teşekkür Mesajı
“Firma yetkilisi Dilan hanım, sorunu 2 gün gibi kısa bir sürede çözdü. Süreci iyi bir şekilde yönetti. Sattığı ürünün arkasında duran İnci Aküye ve Dilan hanıma da teşekkür ederim.”

İnci Akü Start stoplu akü aldım. Artık start stop çalışmıyor. Aldığım yer servise yönlendirdi.
Servis çalışanının ilk sorduğu soru garantisi ne kadar var? Ona göre mi değerlendiriyorlar anlamadım.
Yetkili serviste aynı sorundan akü bir kez değişmişti. İnci Akü markasının bilinilirliğine güvenerek aldım.
Ama servis çalışanı, sorunun arabadan kaynaklı olduğunu, bu markanın arabalarında sorun yaşanabildiğini belirtti.
Ne hikmetse sorunlar 15-16 aydır yaşanmıyordu.
İnci Akü servisi sattığı malın arkasında durmadı. Almak isteyenler tekrardan değerlendirsin. Ben aldım pişman oldum.
Keşke başka marka bir akü veya yetkili servisten değiştirseydim pişmanım.

10 Ekim 2024 08:55 (Şikayetten 10 saat sonra)
11 Ekim 2024 15:22

Veysi sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 13:16
İnci Akü'de Garanti Hayal Kırıklığı

25 Ekim 2024 18:30
Serdar sonuçtan çok memnun

İnci Akü Sürekli Bitiyor Ve Çalışmıyor

21 Kasım 2023 22:20
"İnci akü Müşteri temsilcisi sorunum ile ilgilenip yetkili bayi yönlendirmesi yaptı. Acar grup İnci akü Ankara OSTİM yetkili bayisi garantisi devam eden arızalı akümü yeni sıfır akü ile değişim yaptılar ve çok ilgilendiler sorunum çözüldü teşekkürler"
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

İnci Akü İle Sürekli Arızalar Ve Çözüm Bulunamayan Sorunlar

10 Nisan 2025 12:59