İnci Akü Şikayet. Mağdurum. Garantili Ürünümü Değişmiyorlar.

İnci Akü Şikayet. Mağdurum. Garantili Ürünümü Değişmiyorlar.
31 Ocak 2024 11:15

İnci Akü garanti verdiği ürünün arkasında durmuyor. 2 yıl garantili aldığım İnci markalı aküm garanti sürem içerisinde bitti. 4445258 numarası üzerinden görüşerek yetkili servislerine gittim. Servis akümün bittiğini değişmesi gerektiğini ancak ellerinde muadil ürün olmadığını merkez ile görüşmemi başka bayiye yönlendirilmemi istediler. Ancak merkezi aradığımda oyalayıp akünün fabrika hatası olmadığı sürecinde garantiye dahil olmadığı söylendi. Fabrika hatalı olsa zaten ilk takıldığı gün çalışmazdı akü. Siz neye garanti vermiş oluyorsunuz bu durumda? Akümün garanti kapsamında değişmesini mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak gerekli yasal haklarımı kullanacağım. Fatura ve garanti belgem elimde mevcuttur. Garanti bitiş tarihim 23.02.2024 dür. Bu tarihe kadar firma tarafından zaman geçirme ve garanti dışı bırakılma durumunu kabul etmediğimi şimdiden belirtmek isterim. Aracımı kullanamamakta ve mağduriyet yaşamaktayım. Firmanın Bölge sorumlusu ile görüşmek istediğimde numara paylaşmadılar ve 7 gün içinde o size dönüş yapar denildi. Bir an önce çözüme ulaşmak istiyorum. 0554*****11. Kaan D******

31 Ocak 2024 11:28 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Emin
Emin

Diyerek şikayet et acıma.

01 Ocak 2024 13:22
İnci Akü Akü Garanti Sorunu Ve Servis Hüsranı
Mert sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 15:35

16 Şubat 2024 14:49