Caner sonuçtan hiç memnun değil

İnci Akü İle Yaşanan Garanti Sorunları

23 Aralık 2024 16:40

Selamlar,
Yaklaşık 2 ay önce 60 amper İnci akü satın aldım (bakımsız akü). Aracım 4 gün kapı önünde yattı, sonrasında çalıştırmak istedim fakat çalışmadı. Takviye yaparak çalıştırdım ve elektrikçiye götürdüm. Aracımda kaçak var mı ve şarj dinamosuna bakıldı, herhangi bir problem bulunmadı. Sonra İnci akü müşteri hizmetlerini aradım. Evime yakın lokasyonda servise götürdüm. Online garanti kapsamında olduğundan herhangi bir garanti kağıdım olmadığı için servis kabul etmedi. Müşteri hizmetleri ve servis arasında kaldım. Tam bir sorun durumuydu, 2 saat aracılık yaptım desem abartı olmaz. Aküyü bir şekilde servis kabul etti. Aracın üstündeyken ölçüm yaptılar, akü sorunlu, şarj kesiyor dediler. 1 hafta sonunda ise aküde bir problem yok, alabilirsiniz dediler. Aküyü bugün aldım, servis tekrardan bana 'Yine yolda kalırsan gel, değişimini yapalım' dedi. Yani bu akünün değişimi için benim yolda mı kalmam lazım? Yaşadıklarım tamamen param ile mağdur oldum durumudur. Ayrıca müşteri hizmetleri, akünün test edildiği süreç 9 günden fazla olursa ikame akünün aracıma takılacağını, yoksa aracımın serviste kalacağını söyledi. Bu da İnci akü saçmalığının tacı oldu. Bir daha ne İnci akü alırım ne de aldırırım. Kesinlikle benim için bu marka bitmiştir.

03 Mart 2025 18:02

3-4 ay kadar önce aracıma İnci Akü satin aldım fakat aracım 2-3 gün park halinde kaldığında akü tamamen boşalıyor bu durumu 3-4 kez yaşadım İnci müşteri hizmetlerini arayarak ürünü test yerine götürdüm araç üzerinde ilk test yapılıp, araba çalıştığında akünün şarj kestiğini söylüyorlar sonradan aküyü test etmek için 4-5 günlüğüne benden aldılar sonrasında akü sağlam deyip geri taktılar Not: İkame verilen aküde herhangi bir problem yaşamadım Varta 75amp akü takıldı ve yine aynı sorunları yasamaya başladım yine araç üzerinde test edilen akünün şarj kestiğini ve şarj olmadığını söylediler yine teste tabii tuttuklarında sorun yok deyip 300 TL şarj parası aldılar simdi ben bu mağduriyeti yaşamam üzerine müşteri hizmetlerini Devamlı arıyorum özellikle Ali bey sessize alıyor 3-5 dakika sonra kapatıyor Rukiye Hanım ise yalan yanlış bilgi paylaşımlarımda bulunuyor müşteri hizmetleri alay ediyor resmen kurumun hiçbir ciddiyeti yok kesinlikle uzak durulması gereken firmadır ( aracımda herhangi bir kaçak olmayıp şarj dinamosunun sağlam olduğunu yapılan testlerde görüldü)

profile profile
23 Aralık 2024 17:02 (Şikayetten 22 dakika sonra)
Caner
Caner
24 Aralık 2024 11:13

Merhaba İnci Akü formaliteden de olsa 10:00 itibari ile geri dönüş yaptınız, fakat beni şaşırtıp geri dönüşünüzde keşke çözüm odaklı olsaydınız yukarıda yazdığım şikayeti benden dinlemek için aramanız trajikomik bir durum. Durumun özeti Sorun yaşadığım akü problem yok diyerek aracıma tekrar takıldı müşteri hizmetleri şikayetime dönüş yaptı eğer bir daha aynı sorunu yasayacak olursam yine servise götürmemi söyledi :) Akünün iadesini kesinlikle almıyorlarmış 2. Elde satarsam garanti bitiyormuş Çünkü garanti plakama tanımlıymış falanmış filanmış Not: Kesinlikle kurumsallıktan uzak tutum ve davranış şekli olduğunu düşünüyorum Dediğim gibi İnci akü ne alırım ne de tavsiye ederim paranızla rezil olmak isteyen buyursun bu konuda bir ders niteliği olsun ayrıca bir daha aynı sorunu yaşarsam servise götüreceğimi biliyorum zaten bunu söylemek için aramanız gerekmezdi!

16 Şubat 2024 14:49
Orhan sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 08:30
"Ayşegül hanımın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim çok ilgili ve çözüm odalı birisi her şey için teşekkürler."
İnci Akü Firması Ürünlerinin Arkasında Durmuyor.
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

İnci Akü İle Sürekli Arızalar Ve Çözüm Bulunamayan Sorunlar

10 Nisan 2025 12:59
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 21:15