Erşah sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2024 15:12
Erşah'ın Teşekkür Mesajı
“Bu süreçte bana verdiğiniz destek için tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum.”

12/08/2024 tarihinde Amazon üzerinden İncehesap.com satıcısından MSI marka bir monitör aldım. Ürün elime ulaştığında ekranda bir veya birden fazla ölü/sıkışmış piksel olduğunu fark ettim. Bu durumu İncehesap.com'a bildirdiğimde kapalı kutuların ölü piksel, ışık sızması vb. sorunlar için kontrol edilmediğini ve bu gibi durumların doğası gereği servis onayı gerektirdiğini belirttiler. Sorunun fabrika hatası olduğunu söylediler ve MSI ile iletişime geçmemi istediler. MSI'a ulaştığımda ürün değişimi veya iadesi için belli sayıda ölü piksel olması gerektiğini söylediler (örneğin LCD ekranda en az 3 renkli piksel veya 5 ölü piksel). Bu yanıt beni tatmin etmedi ve başka bir müşterinin de aynı sorunla karşılaştığını ve ürünü sorunsuz bir şekilde değiştirdiğini fark ettim. Tüm bu süreçlerin sonunda İncehesap.com tarafından verilen kargo numarası ile monitörümü 14/08/2024 tarihinde geri gönderdim. Şimdi ürünün incelenmesini ve değişimini ya da para iadesini bekliyorum ancak süreç sonunda haklarım göz ardı edilip bozuk cihaz bana geri gönderilirse son derece rahatsız olacağımı belirtmek isterim. Not: Kontrol prosedürleri ile ilgili hızlıca aksiyon alınması ve talebimin karşılanması durumunda, kimseyi yanıltmamak adına bu yorumu da gerekli değişikliklerle güncelleyeceğimi belirtmek isterim.

15 Ağustos 2024 09:03 (Şikayetten 17 saat sonra)
15 Ağustos 2024 11:28

Kullanıcı Bilgilendirme: 15/08/2024 tarihi sabah saatlerinde arandım. Sürecin hızlı ve talebimin karşılanmasına yönelik adımlar atılacağı söylendi. Servis kaydım oluşturuldu. Beklemedeyim.

16 Ağustos 2024 12:26

Kullanıcı Bilgilendirme: 15/08/2024 tarihinde servis kaydım oluşturuldu ve sürecin hızlı bir şekilde ilerleyeceği konusunda bilgilendirildim. Ancak hala herhangi bir gelişme yaşanmadı. Sorun çözülmedikçe İncehesap.com adına daha da hayal kırıklığına uğruyorum. Sorunun bir an önce çözülmesini talep ettiğimi belirtmek istiyorum. Yaşadığım bu mağduriyetin daha fazla uzatılmadan, konuyla ilgili taleplerimi karşılayan, hızlı bir çözüm bekliyorum.

19 Ağustos 2024 22:49

Kullanıcı Bilgilendirme: 19/08/2024 sabah saatlerinde, İncehesap.com'ı tekrar aradım ve monitörümün hâlâ serviste olduğunu, MSI'ın bu hafta içinde İncehesap.com'a bilgi vereceği söylendi. Mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ettiğimde, kesin bir tarih verilmedi ve süreç yine belirsiz bir şekilde "bu hafta içinde" denilerek geniş bir zamana yayıldı. Bu belirsizlik beni oldukça rahatsız ediyor ve müşteri olarak sürecin bu kadar uzamasından dolayı memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum. Acil bir çözüm ve kesin bir tarih bekliyorum.

20 Ağustos 2024 14:57

Kullanıcı Bilgilendirme: Bugün öğleden sonra arandım ve değişim için harekete geçildiğini öğrendim. Sürecin bu aşamaya gelmesi ve mağduriyetimi gidermek için gösterdiğiniz hızlı aksiyonlar için öncelikle incehesap.com'un şikayet departmanındaki Özge Hanım'a ve diğer ekibe teşekkür etmek istiyorum. Monitör elime ulaşana kadar süreci takip etmeye devam edeceğim. Yeni ürünün kargoya verilmesini bekliyorum.

23 Ağustos 2024 09:14

Kullanıcı Bilgilendirme: Değişim olan yeni monitör elime ulaştı ve testlerini gerçekleştirdim. Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım ve monitör sorunsuz çalışıyor. Bu süreçte bana verdiğiniz destek için tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. Sürecin olumlu sonuçlanması, İncehesap.com'ın güvenilirliğini benim için tescillemiş oldu.

23 Ağustos 2024 09:16

Bu süreçte bana verdiğiniz destek için tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum.

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Monitördeki Ölü Piksel Sorunu Ve Destek Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet

25 Haziran 2025 15:02
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 17:32
Yanlış Yönlendirilen Kargo Ve Hasarlı Ürün Sorunu
yanlis-yonlendirilen-kargo-ve-hasarli-urun-sorunu-4.pdf
yanlis-yonlendirilen-kargo-ve-hasarli-urun-sorunu-3.pdf
yanlis-yonlendirilen-kargo-ve-hasarli-urun-sorunu-2.pdf
Engincan sonuçtan çok memnun

Engincan
23 Ekim 2023 22:42
Tolunay sonuçtan hiç memnun değil

Tolunay
05 Nisan 2024 10:24
İncehesap.com Üzerinden Satın Aldığım Samsung Odyssey G3 Kusurlu Ürün
İncehesap.com Üzerinden Satın Aldığım Samsung Odyssey G3 Kusurlu Ürün
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2025 18:58