İncehesap 14 Günlük Cayma Hakkı Dolmamasına Rağmen Para İadesi Yapılmaması.

Miraç
17 Aralık 2023 03:112.091

Teslim Tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma 13:44 Olan Viewsonic VA3209-2K-MHD 31.5” 4ms 75Hz Adaptive Sync HDR10 ıps QHD Monitör'ü 02.12.2023 23:46 tarihinde iade talebinde bulundum. 07.12.2023 tarihinde ise ürünü kargoya verdim. Yani kısaca 14 günlük cayma hakkımın dolmasına 1 gün kala ürün firmaya teslim edilmek üzere yola çıktı. Ürün firmaya teslim edildi. 1 hafta sonra teknik servisten üründe bir sıkıntı olmadığı söylendi. Bu durumda şahsıma para iadesi yapılması gerekirken firma 14 günlük cayma hakkımın dolduğunu söyledi ve ürünü bana geri iade edileceği söylendi. Fakat ürün benden alındığında 14 günlük cayma hakkının dolmasına 1 gün olmasına rağmen hem beni 1 hafta bekletip hem de cayma hakkının dolduğu söylendi. Gereğinin yapılmasını ve para iademin yapılmasını talep ediyorum.

18 Aralık 2023 08:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sonuçlanacaktır. Bu süreç içinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza telefon veya mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, İncehesap.com

Murat

"Şikayetvar'a konu açtıktan sonra konuma yorum yapıp sonrasında bilgi almak için beni arayan Tuğçe Hanım. Gerekli incelemeler ve konuyu dinledikten sonra tekrar iade talebi oluşturup servise gönderimini sağladı. Bunun nihayetinde servisin yaptığı hatalı rapordan sonra birkaç gün içinde mağduriyetimi çözüme ulaştırıp iadeyi kabul edilmesini sağlamıştır. Böyle özverili ve yardımcı olmasından dolayı mağduriyetim çözülmüş olmuştur. Tuğçe Hanım'a bu kadar kısa sürede sorunumla ilgilenip sorunumu çözdüğü için Teşekkür ederim."

İncehesap Teslimat Yapmıyor

Esat

20 yıldan fazladır online alışveriş yaparım ve size daha önce hiç karşılaşmadığım bir durum ile ilgili paylaşımda bulunm...

1 Destek

Tümünü Gör
İncehesap Peşin Fiyatına 6 Taksit Yanıltmacası

İncehesap PeşinFiyatına 6 Taksit Yanıltmacası

Alper
İncehesap Eksik Ürün Gönderimi!

İncehesap EksikÜrün Gönderimi!

Hakan
İncehesap Garantiye Gönderdim, Sorunu Çözemediler!

İncehesapGarantiye Gönderdim, Sorunu Çözemediler!

Doğan
İncehesap.com Hüsranı

İncehesap.comHüsranı

Ömer
İncehesap.com Alakasız Gönderim Yapmış!

İncehesap.comAlakasız Gönderim Yapmış!

Recep
İncehesap.com 51.609 TL’lik Bozuk Sistemi İade Almıyor!

İncehesap.com51.609 TL’lik Bozuk Sistemi İade Almıyor!

Öne ÇıkanKonular