İnallar Otomotiv Bursa İnallar Hasar Servisine Neden Gitmemelisiniz

20 Haziran 2024 15:26

Bursa İnallar Hasar Servisine Citroen C3 arabamla yaptığım kaza sonucunda 2023 Aralık'ta gittim. Benimle ilgilenen Y**** Bey'di. Sağ arka kapısı ve marşpiyel sacı değişecek, sağ ön kapı da boyanacaktı. 1 ay parça tedariği, 1 ay işçilik toplam iki ay hiç aracımı kullanamadım. Bu süreçte aradığımda ya telefona bakmadılar ya da bugün yarın teslim ederiz deyip geçiştirdiler. O kadar sorun yaşadım ki artık Citroen'in deposunu arayıp parçalarımı bir an önce göndermelerini istedim ve bu fikri bana Y**** Bey verdi. Yetkili servis kendi çalıştığı firmadan müşterisinin parça takibi yapmasının daha iyi olacağını söylüyor. Boyanan kapıda renk atması ve sıyrık izleri vardı. Eksper raporunda kapı, çamurluk ve marşpiyel bakalit değişeceği yazarken hiçbiri değişmemişti. Y**** Bey o parçaların gelmediğini ama hızlı teslim etmek için beklemediklerini, o parçaların 1 haftaya geleceğini ve aranacağımı söyledi, resmi evrak olan eksper raporuna bir parçanın yanına soru işareti (?) koydu. Arabaya ihtiyacım olduğu için koskoca yetkili servise güvenerek arabamı aldım. 1 ay falan bekledim, arayan soran yok. Ben aradım, telefona bakan yok. Diğer hasar servisi elemanları bilgilerimi alıyorlar. Geri dönen yok. Ulaştığımda yine bugün gelecek yarın gelecek diye oyalanıyorum. 5 ay sonra fatura kesilince eksik parçaların fatura edilmediğini gördüm. Aradım, tekrar bana dosyaya bakıp döneceklerini söylediler. Tabii ki dönmediler. Hasar birimine de gidip parçalarımın nerede olduğunu sordum. Y**** Bey ayrıldığı için R****** Bey dosyayı inceledi. Yazılı eksper raporuna baktı. Dedi ki sizin bu parçalarınız hiç sipariş edilmemiş. Şimdi sipariş vereceğiz, 1 haftaya gelir ararım hızlıca hallederiz ama sizin bir parçanızın yanında soru işareti (Y**** Bey'in koyduğu soru işareti) var, onu eksper'e bir sormamız lazım. Aradan 1 hafta geçti, yine arayan soran yok. Ben aradım, eksperden dönüş bekliyoruz dedi. Ben bu süreçte İnal'lara güvenilmeyeceğini öğrendiğim için eksperi kendim aradım. Eksper bize aracınızla ilgili ulaşan olmadı hatta biz ulaşmaya çalıştık. R****** Bey mail ve telefonlara dönmedi dedi. Bu yazıyı yazdığımda 20 Haziran tarihiydi, 1 saattir R****** Bey'e ulaşmaya çalışıyorum. Tabii ki telefonu açan yok. İlgi, alaka, iş takibi sıfır. Müşteri memnuniyetini kimse umursamıyor, zaten müşteri bol. Neredeyse müşteri olarak sizi azarlayacaklar niye arabanı getirdin diye. Bu servise giderken benim deneyimimi dikkate alırsanız belki de 15 günde çözülecek işleri 6-7 aya çözememekten kurtulursunuz.

21 Kasım 2023 18:00

30 Ağustos 2023 18:50
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 10:17
Citroen Bursa İnallar Servisinde Özensiz Tamirat
Naci sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 19:43
Tuğba sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2025 17:09
"İnallar Servisinden A**** Beye teşekkür ederim. Tarafıma talep ettiğim bilgilendirme yapıldı."