İlim Eczanesi Nöbetçiyken Çalışanı Kepenk İndiriyor, Üslupsuz Konuşuyor!

İlim Eczanesi Nöbetçiyken Çalışanı Kepenk İndiriyor, Üslupsuz Konuşuyor!
03 Ağustos 2024 14:16

Nöbetçi olan İzmit'teki ilim Eczanesi'ne sabah 07.40'ta taksiyle gittim taksi yolda beni bekledi eczane ışıkları yanıyordu ama kepenkleri kapalıydı büfeciye sordum yukarı kadar çıktı dedi bende nöbetçi eczanede nasıl kepenkler inili kimse yok dedim 10 dakika bekledim 10dakka sonra geldi. Ben bekliyordum diye kapıda bir gittim kuyruk oluştu dedi büfeciye büfeci dışardaydı büfeci'de gitmeyecektin dedi. O kadar sinirlendim ama çocuk takside bekliyor bir an önce kepengi açıp girmek istedim muhatap olmadım ağzımı açıp tek kelime etmedim öyle basit insanlar sokakta bana Selam veremez içeri girdim soğuk sprey istedim bunun için mi geldin bende kapıda beklediğini görünce ölüm kalım var sandım 144 lira dedi işiniz zor geliyorsa çalışmayın bunu bir bayana konuşabiliyorsun bunu bir adama konuşabilir miydin veya da abime anlatsam şu çirkin konuşmayı sonucu ne olurdu o zaman da karşınızda bir bayan var diye böyle basit ve çirkin konuşabilir miydiniz. Sokaktan sokak adamlarını üslubu bilmeyen insanlarla vatandaşı muhatap etmeyin düzgün insanlar çalıştırın bir daha ilim Eczanesi asla hem nöbet saati kepenk indir hem hakaretli konuş büfeciyle bir olup.

Atikali Eczanesi (İstanbul) Saygısız Tavır

04 Ocak 2025 21:52
Esin sonuçtan hiç memnun değil

Su Eczanesi (İzmit) Çalışan Kabalığı

27 Eylül 2023 11:18

05 Temmuz 2024 22:19

Nova Eczanesi Küçük Bebeğin İlacını Vermedi!

02 Mart 2024 19:59
Nova Eczanesi Küçük Bebeğin İlacını Vermedi!

12 Nisan 2024 19:09