İlaç Eczanesi (Çankaya) Sözünde Durmuyor

21 Kasım 2023 23:48

Kritik bir ilacım bitti ve o gün nöbetçi olan Ankara'da Şimşek Sokakta bulunan İlaç Eczanesi’nden ricada bulundum. Memur olduğumu, ilacımı yazdıracağımı söyledim ve ücreti karşılığında ilacımı aldım. Kendileri günü geldiğinde reçetemle gittiğimde ücret iademi yapacaklarını söylediler, hatta kartvizitlerinin arkasına da yazdılar.

Reçetemle gittiğimde ise ücret iademi yapmadılar. Evet, prosedür olarak yapmak zorunda değiller ama birçok eczane ve eczacı inisiyatif alarak hastasına yardımcı oluyor. Kaldı ki söz vermelerine rağmen, kartvizitlerinin arkasına '300 TL alındı... İlaç bedeli' diye yazmalarına rağmen, üstelik ilaç 290 küsur tl idi. Ben 'nasılsa geri alacağım' diyerek düzgün olsun diye 300 TL verdim, onlar ise 3 TL ya da 5 TL neyse para üstü vermediler. Bu da benim paramı iade edecekleri hususunda kanaat oluşturdu.

Ancak bu şekilde davranarak eczanelerine gelen hastayı yanılttıkları için, güven sarsıcı hareket ettikleri için ve en önemlisi sözlerinde durmadıkları için şikayetimi iletiyorum.

31 Ağustos 2023 06:28

Serap Eczanesi (İzmit) Yanlış Üslup

28 Ekim 2024 00:14
Serap Eczanesi (İzmit) Yanlış Üslup
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 17:59
Tanju sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2023 13:10