İkiler Tekstil İkiler Ankara Atlantis Şubesi

01 Temmuz 2024 12:31

23 Ekim 2023 tarihinde Ankara Atlantis İkiler mağazasından annem için birkaç parça alışveriş yaptım. Aldığımız 2 adet bluzun 1 tanesini annem 2 gün giydi ve bluz 24 saat üzerinde durmadığı halde tüylenme yaptı. Üstelik bluzu ev oturmasında giydi (dışarıda çanta takmadı, yani çantadan dolayı bir sürtünme olmadı). Annem Ankara dışında olduğu için bluzu Ramazan Bayramı öncesi Atlantis şubesine götürdüm. Bayram sonrası mağazaya gittiğimde ürünü bulamadıklarını ve konuyla ilgilendiklerini söylediler. Kurban Bayramı'ndan 10 gün önce gittiğimde mağaza çalışanı, ürünün değişiminin kabul olduğunu ve istersem yeni bir ürün alabileceğimi söyledi. Ben de annemle gelirim diyerek mağazadan ayrıldım. Ertesi gün mağaza müdürü tarafından arandım; yanlışlık olduğunu, ürünün kullanıcı hatası olduğunu ve ürünü gelip almam gerektiğini söyledi. Doğal olarak çok sinirlendim, kendisine de bunu belirttim. Dün mağazanızdan yeni bir ürün alıp çıksaydım ne olacaktı, dalga mı geçiyorsunuz dedim. Firmanın merkez şubesini aradım, oradaki yetkili müşteri memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu ve ürünlerinin arkasında olduklarını söyledi. Bana yardımcı olacağını, ister aynı ürünü (ürün yenilenmiş denildi), istersem başka bir ürün alabileceğimi ve kendisini bayram sonrası aramamı, mağaza çalışanlarıyla muhatap olmamamı söyledi. Bayram dönüşü firmanın da yoğun olacağını düşündüm ve bugün aradım. Kendisi, benim ürünü aldığım tarihi yeni öğrendiğini ve üzerinden zaman geçtiği için böyle bir değişimin mümkün olmadığını söyledi. İkiler mağazası çalışanları kesinlikle ürünün arkasında durmamakta ve ürünü kullanıcı hatası olarak size iade etmemektedir. Ben yıllardır oradan alışveriş yapan birisiyim ve ilk defa bir ürünü götürdüm. Kullanıcı hatası olsa neden diğer ürünlerde aynı sorunu yaşamadım? Aldığımız bir ürünün kalitesini anlamak için günlerce üst üste giymek mi gerekiyor? Ekim ayında alınan ürün ocak ve mart ayında giyildi ama buna rağmen Ekim 2023 tarihinde alındığı için kabul edilmiyor. Çalışanlar birbirinden bir haber, verdiğim ürün kaybediliyor, sonradan bulunuyor. Ramazan Bayramı öncesi verdiğim ürünün sonucu Kurban Bayramı'ndan 10 gün önce belli oluyor. Zaten tüketici olarak bana bilgi verilmesi gereken yasal iş süresi firma tarafından göz ardı ediliyor ve buna rağmen firma yüksek fiyatlarla sattığı ürününün arkasında durmadığı gibi sürekli fikir değiştiriyor. Ürünü değiştirebilirsiniz, aa yok yanlış anlamışız, ürünü kabul edemiyoruz diyerek. Bir daha mağazanızdan asla alışveriş yapmayacağım ve çevremi de uyaracağım.

11 Eylül 2023 22:32

Faturasız Yardım Yok: İki Kere Giyilen Ürün Tüylendi

30 Mayıs 2025 20:37
Faturasız Yardım Yok: İki Kere Giyilen Ürün Tüylendi
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Atlantis Altınyıldız-Beymen Mağazası Defolu Ürününü İade Almıyor!

20 Ekim 2023 10:27
Atlantis Altınyıldız-Beymen Mağazası Defolu Ürününü İade Almıyor!

Satın Aldığım Ürünlerde Kısa Sürede Tüylenme Ve Mağazadan Çözüm Alamama Sorunu

05 Eylül 2025 17:29
Satın Aldığım Ürünlerde Kısa Sürede Tüylenme Ve Mağazadan Çözüm Alamama Sorunu
satin-aldigim-urunlerde-kisa-surede-tuylenme-ve-magazadan-cozum-alamama-sorunu-1.jpg
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 13:36