Burak
16 Ekim 2024 10:10

IKEA'dan aldığım kıvık l koltuğun bir tarafındaki sünger 7 aylık olmasına rağmen çöktü. Ben bu koltuğu fazla kullanmıyorum bile. Genelde dışarıdayım ve hafta sonları geceleri sadece oturacak zamanım oluyor. Koltuğun diğer kısımları sapa sağlam ancak bir yerinde çökme var. IKEA müşteri hizmetlerini aradım ve evime 5 gün sonra (cumartesi) Exper gönderildi. Exper inceleme yaptı ve evet bir sıkıntı var, fabrika hatası olabilir, size gün içinde dönüp yapacağım dedi ve gitti. Gün içinde dönüş yapmadı. Ben hafta içi IKEA'yı tekrar aradım ve dönüş yapılmadığını ilettim kendilerine. Görüştüğüm kişi hafta içi benimle iletişime geçileceğini söyledi ve güya not aldı. Hafta içi tekrar bitti ve tekrar haber yok. Cumartesi günü tekrar aradım kendilerini. Bu sefer müşteri hizmetleri tekrar not aldıklarını söyledi. Ben ise yetkili biri ile ya da yetkili bir yerin telefon numarası var ise istedim. Müşteri temsilcisinin tavrı değişti ve ses tonu sinirli bir hal alıp hakaret edercesine konuşmaya başladı. Ben de sinirlendim ve telefonu kapattım. Aradan ;Exper gelmesinden 11 gün, işlem başlatıldığından beri 2 hafta geçmiş bir durumda fakat kimseden ses sefa çıkmıyor. Gerçekten uluslararası bir firmadan gördüğüm en kötü tavır olabilir. Bir daha tercih etmeyeceğim bir marka.

17 Aralık 2024 19:38

Aylardır IKEA Bayrampaşa'dan aldığım koltuğun parça değişimi ile uğraşıyorum. Yaklaşık 3-4 ay geçti ancak hala bir ilerleme yok. Ne bir ilgilenen ne de bir muhatap bulabiliyorum. Koltuk kusurlu ve koltuğun iadesini de yapamıyorum. Sadece kusurlu bölgenin iadesini kabul ediyorlar. Ürünü satarken l koltuk olarak satın aldım fakat l kısmı ayıplı ürün olarak elime ulaştı. İçine doğru çöktü. IKEA ile iletişime geçtim, ilk başta Exper gönderdiler ve kusurlu ürün olduğunu kabul ettiler. Daha sonra yedek parça beklemeye başladım. 4 aydır yedek parça gelmiyor. 4 adet bel fıtığım var fakat koltuğumda alt tarafı da kırılacak korkusu ile uzanıp istirahat edemiyorum. İşin komik tarafı koltuğun o kısmı satışta var ve ürün iadesi olarak o kısmı kabul ediyorlar. Ancak beni mağdur etmeyip tüm kısmı değiştirmek yerine 4 aydır bir parça için beni bekletiyorlar. Ürünün tamamının iadesini istiyorum.

Ek
Ek
1734453479039.img-3057.jpg
1734453476376.img-3058.jpg
1734453470128.img-3060.jpg

Seval sonuçtan hiç memnun değil

Kıvık Koltuk Minderi Çökmesi Ve IKEA'nın Yetersiz Müşteri Hizmeti

Seval
07 Şubat 2025 23:54

Yeşim
04 Mart 2025 19:49
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Renk Tonu Hatası Sonrası Çözüm Müşteri Yüküne Bırakıldı, Destek Bekliyorum

Erkan