IKEA 3 Gündür Geleceğim Diye SMS Atıp Nakliye İçin Gelmiyor

Zulal
23 Mart 2024 16:41

IKEA Bayrampaşa mağazasından aldığım Pax gardırobun bir bölümünü iade etmem gerekti. Mağazadan alındığı için gelip iade işlemi yapacağınız dediler. Gidip iade işlemi için nakliye formu doldurduk, nakliye ödemesini yaptık. 21 Mart 2024 günü gelip alacaklarını, alındıktan sonra tekrar Bayrampaşa'daki IKEA'ya gidip iade işlemini o zaman ancak yapabileceğimizi söylediler. Ve mutlaka ertesi gün gitmemiz gerekiyormuş. 21 Mart için SMS attılar, 'Evde olun, 12.00-15.00 arası geleceğiz.' diye, ancak gelmediler. Sonra 22 Mart için mesaj attılar, 'Evde olun, geleceğiz.' diye. Bekledik, yine gelmediler. Sonra 23 Mart için mesaj attılar. Emin olmak için çağrı merkezini arayıp teyit ettirdim. 'Bakın, iki gündür bekliyoruz, ertesi güne de organizasyon yapıyoruz.' dedim. 'Merak etmeyin, yarın geliyoruz.' dediler. Bugün 23 Mart 2024, yine gelmediler. 'Gelemiyoruz, araçta yer yok.' diye aradılar. Ve biz pazar günümüzü IKEA'ya iade için ayarlamıştık. Üç gündür, o günü ve ertesi gününü IKEA'ya göre planlıyoruz. Kendimizi aldatılmış gibi hissediyoruz. Sabrımızı da taşırdı görünüyor. Bu ciddiyetsiz tavırlarından dolayı şikayetçiyim. Zamanım, Pax fiyatından daha değerli.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

IKEA'da Stok Sorunu ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Fatma
14 Kasım 2024 15:14

Ayla
31 Aralık 2023 18:00
Göksel sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Dolap Kapakları Ve Verilmeyen Sözler

Göksel