Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
02 Aralık 2024 19:09

Merhaba, konu İGDAŞ sayaç okuma personeli kaynaklı şikayet. Her ay adıma kayıtlı 500 **********84 tesisat numaralı doğalgaz aboneliğimin sayacı, personel odaklı olarak binamızda aile bireyleri bulunmadığı için okunmuyor. Kapı açılmadı, zile basılmadı diye düşünmeden, 25.10.2011 tarihinden 30.11 tarihine kadar defalarca şikayet etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Bugün 153 Çağrı Merkezini aradığımda, İGDAŞ sayaç okuma süreçlerinin dolduğunu ve çağrı merkezindeki arkadaşın sayaç numarasını okuyup işlem yapmadığını öğrendim. Ayrıca, İSKİ'ye ait eski faturalar kapı önüne normal bir kağıt parçası gibi atılmış olarak bulundu. Bu konu ile ilgili şikayette bulundum, ancak 153 çağrı merkezinden hiçbir kayıt alamadım. İSKİ ve doğalgaz faturalarının okunup tarafımıza bildirilmesini istiyorum. Son aya kadar her ay elektrik, doğalgaz ve su faturalarımız aile binada zile basılarak okunuyordu. Personel odaklı olarak yaptığım şikayetin dikkate alınmadığını ve kış aylarında bana iki katıyla fatura yansıtılmasını istemiyorum. Bu talebin bir an önce yerine getirilmesini istiyorum.

İGDAŞ Sayaç Okuma Sorunu Ve Yanlış Bildirim

Burhan
02 Mart 17:13
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
22 Mart 13:14

İGDAŞ Doğalgaz Sayaç Değişiminde Mağduriyet

Erman
13 Aralık 2023 12:01
İGDAŞ Doğalgaz Sayaç Değişiminde Mağduriyet
Canberk sonuçtan hiç memnun değil

İGDAŞ Personel Hatası Nedeniyle Sayaç Okuma Ve Fatura Sorunu

Canberk
15 Mayıs 17:54
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Sayaç Okuma Sorunları Ve İletişim Eksiklikleri

Uğur