20 Kasım 2024 22:591.438

2023 Haziran ayında İnegöl mağazasından aldığım mobilyalarım temmuz ayında teslim edildi fakat koltuk takımının bir tarafı yırtık geldi, dolaplar kapanmıyor, boya hataları var. Bir yılı geçti. En az 20 defa aradım WhatsApp tan resimleri attım ama ne gelen var ne de ilgilenen. Her aramam da dalga geçer gibi sizin ne sıkıntı vardı diyorlar. Şimdi de sizin takım üretimde değil diyorlar. Ben bin pişman oldum.

Beyza
Benzer Şikayeti Var
29 Mayıs 2025 01:11

Aynı yatak odasını bizde aldık yatak başlığında yeşillenme oldu bizde ondan yana mağduruz. 1 ayda 2 defa degisirdiler ama beklete beklete, evinizde rutubet var dediler yeni sıfır eve taşındık bu evde de yeşillenme oldu şimdi de biz değiştirdik garanti kapsamından çıktı diyorlar

İnegöl Mobilya Çarşı (Sancaktepe) Memnun Kalmadık

26 Şubat 2024 20:103.094

11/11/2023'de Sancaktepe İnegöl mobilya'dan koltuk takımı sipariş ettik. Ürünün 20/12/2023 'de elimize ulaşacağını belir...

Eksik Parçalar Ve Yanıtsız Kalan Aramalarla Geçen Bir Yıl

3 Ocak 2025 12:26916

"Sorunların tamamı çözüldü, konuyla ilgili destek olan arkadaş gerçekten her aşamada bilgi verdi ve bu kadar olumsuz intiba oluşan süreci memnuniyete çevirmeyi başardı. Kendisine ayrıca teşekkür ederim."