Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 14:24

Yeni evleneceğiz ve evi yeni diziyoruz buna rağmen İder Mobilya'dan 20.08.2023 safir yemek masası takımı aldık. 11.09.2023 de kurulum yapıldı. 01.10.2023 de evlendik ve masayı çok sık kullanmamamıza rağmen açılan yerde kabarma söz konusu oldu. Ben bu durumu İder mobilyaya ilettiğimde bana ücret karşılığında masanın üst tablasını değiştirebildiklerini söylediler.

Masaya herhangi bir sıvı dökmediğime eminim. Dökmüş olsam da 1 ay içinde bu kadar çabuk kabarmış olmadı kalitesizliği olmasıdır. Bunu ısrarla değiştirmediler kusuru müşteri hatası deyip durdular. O kadar para verip masa alıyoruz verdiğimiz paraya yazık oldu. İder pişmanlıktır.

07 Şubat 2024 16:19 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz , Şikayetiniz ilgili birimlerle paylaşılmış olup tarafınıza geri bildirimler yapılacaktır . Detaylı bilgilendirmek üzere yetkili kişi tarafından aranıyor olacaksınız Saygılarımızla.. Teknik. Servis Hiz.Çağrı Merkezi Yönetimi

12 Şubat 2024 09:18

4 gün oldu hala dönüş yapılmadı. Hala bekliyoruz böyle sorumsuzluk olamaz. Adına şikayet var markan kirleniyor hala insanların umurumda değil.

27 Şubat 2024 06:21

Dönüş yapıldı. Ve hala ücret isteyerek değişikliğini yapmak istiyorlar şaka gibi. Hem kalitesiz mal yapıyorlar hem yağ gibi üste çıkıyorlar. R*zil*ilk resmen. İnsanlar parayı kolay kazanamıyor ama bu İder insanların parasını çöp ediyor resmen. Asla İder'den bir şey alm*y**ın. Hayatımın neredeyse en büyük pişmanlığı diyebilirim.

Mustafa sonuçtan memnun

01 Ocak 2024 17:43
"Benimle iletişimi geçip sorunumu halledeceklerini aktardılar teşekkür ederim"
İder Mobilya Ürünün Arkasında Durmuyor
İder Mobilya Ürünün Arkasında Durmuyor
Ergin sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2025 16:55
Montaj Hatası Nedeniyle Masada Güvenlik Sorunu Yaşıyorum
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 18:04
Ekrem sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2024 10:21
"Çok teşekkür ederim. Kısa zamanda sorun çözüldü. İder Mobilya ailesine çok teşekkür ederim."
İder Mobilya Satış Sonrası Sorumsuzluk, Hatalı Ürün
İder Mobilya Satış Sonrası Sorumsuzluk, Hatalı Ürün