Ahmet sonuçtan memnun değil

İdefix 'ten Aldığım Bebek Arabası Hayal Kırıklığı Yarattı

20 Ağustos 2024 18:24

İdefix sitesi üzerinden bebek arabası satın aldım. Gelen ürün kaba ve kullanışsız olduğu için geri iade etmek istiyorum. Gelen cevap ürün ambalajı açıldı ise iade almıyorlar mış.

Ürünün kalitesiz veya kullanışsız ise neden kullanayım. Kendi sitesinde iade koşullarında ürün aynı koli içinde bütün parçaları eksiksiz bir şekilde iade edilmesi lazım yazıyor...

Ama müşteri temsilcisi açılan ürün iade edilmez diyor.

20 Ağustos 2024 18:09
idefix-urun-iadesi-2.pdf
idefix-urun-iadesi-1.jpg

İdefix üzerinden satın aldığım Bebek arabasını iade etmek istiyorum fakat ambalajı açıldığı için iade almıyorlarmış... Kendi sitelerinde iptal iade koşullarında 14 gün içinde aynı paket ile ve gönderilen ürünün aksesuarları ile beraber eksiksiz bir şekilde paketlenip gönderilmesi isteniyor. Ama müşteri hizmetleri aradığımda paket açıldığı andan itibaren iade edilmediği söyleniyor. Ürünü görmeden kalitesini anlamadan ve açildıkktan sonra beğenmedikten sonra ürünü neden kullanayım... Sorunun çözülmesini talep ediyorum

20 Ağustos 2024 19:00 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

21 Ağustos 2024 10:22

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

Abdussamed sonucu yetersiz buldu

Abdussamed
26 Mart 2025 14:28
İdefix'ten Aldığım Bebek Arabası Hayal Kırıklığına Uğrattı
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep

21 Nisan 2024 08:40
Barış sonuçtan çok memnun

Barış
19 Nisan 2024 15:00
"Emre Gökgöz Bey'in samimi yardımları neticesinde ürün iadesini yapabildim ve ücret iadesi sağlandı, kendisine ilgisi için çok teşekkür ederim."