Ideasoft Hatası

Ideasoft Hatası
22 Ekim 2023 20:02

Merchant Center üzerinden ürünlerimizi kesinlikle yükleyemiyoruz, eklediğim görsellerde görebilirsiniz. Ideasoft'un altyapı problemleri asla bitmiyor. Siteniz 2 gün düzgün çalışıyor, 5 gün 404 hataları, 500 hataları, sürekli sitede çökmeler. Diyelim web sitesi düzeldi, bu sefer admin panelinde problemler başlıyor. Sipariş onaylanamıyor, ürün düzenlemiyor, entegrasyonlar bozuluyor. Ideasoft altyapısı sağ olsun, web sitenizde ürün görselleri taranamıyor, hata alıyor. Süreli Google Ads'ten çıktığınız reklamlar, dış seo çalışmaları, harcanan para sürekli boşa gidiyor. Sadece manuel kelimelerle reklam çıkılabiliyor. Neden web sitesinden ürün veya görsel tarama yapamıyor? Google sürekli hata alıyor, sürekli tekrarlanan hatalar yüzünden DA/PA sürekli düşüyor, siteniz sürekli yaşanan kesintiler yüzünden otoritesiz görünüyor. Sorun bizde değil, çalışan tüm firmalarda var. Destek kaydı oluşturmak istiyorsunuz, bütün içeriği yazıyorsunuz. Oluştur tuşuna basıyorsunuz, çalışmıyor, buton kayıt oluşturulmuyor. Sitede kesinti gibi bir hata varsa 0 850 474 00 10 arayın. Numarayı kesinlik açılmıyor. Problem olduğu an kimse ilgilenmiyor, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar.

08 Temmuz 2024 16:22 (Şikayetten 8 ay sonra)

Sayın Yetkili, Tarafınızla iletişime geçilmiş ve ekiplerimiz tarafından bilgi verilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi Çalışmalar

Muzaffer

Biri benim hatamın ne olduğunu anlasa da halledebilsem. Feed yüklemek bu kadar zor olmamalı. Yeni eklediğim ürünleri merchant a atmadı ben de feedi sildim. Yeniden yükledim. Şu an tüm yüklediğim ürünler hatalı - Stok ve görsel hatası veriyor. Bana dedikleri şey ise tek tek bakmanız lazım. Görseldeki bir figürden - üzerindeki bir yazıdan - arka planından vb. Bir çok sebepten hata alabilir eğer görsellerde Google tarafının belirlediği kriterlerde ise sorun olmayacaktır. :) şaka bu resmen şaka.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 22:05
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
04 Temmuz 2023 00:04