İddaa Doka Şans Girişim

Yusuf
16 Mart 2024 12:54

Doka Şans girişimi, iptal ettiğim bayiliğimin teminat ücretini, makineyi almasına rağmen hala paramı yatırmadı ve bilgi almak için aradığımda hiçbir telefon numarasına ulaşamıyorum. Üye olurken parayı anında istiyorlar ama iptal edilen bayiliğin parası için bekletiyorlar ve muhatap olacak bir yetkili bulamıyorum.

16 Mart 2024 12:33

Doka şans oyunlarında gezici iddia bayisiydim ve bu bayiliği iptal ettim terminal benden alındı gitti ve geri ödenmesi gereken teminat için iletişim numaralarından arama yaptığımda ulaşamadım bir bilgi alamıyorum ve gelecek olan teminata ihtiyacım var çözüm merkezi varsa bilgilendirilmek istiyorum

18 Mart 2024 08:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Oyuncumuz, Size, her zaman daha hızlı destek verebilmemiz adına bize; Oyuncu Danışma Hattı’mız olan 444 86 86’yı (hafta içi ve hafta sonu 7/24) arayarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Yusuf
18 Mart 2024 13:21

Bakın bu numarayı aradım size biz değil saha sorumlunuz yardımcı olabilir diyorlar saha sorumlusunu aradığımda da merkezden haber bekliyoruz diyorlar çözüm yok yani

Bayilik İptali Sonrası Teminat Ücreti İadesi Yapılmıyor, Muhatap Bulamıyorum

08 Ağustos 11:42
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sisal Şans Teminatımı Geri Vermiyor

29 Mart 2024 17:33