İdata Ankara (çocukların Yanına Göç)

10 Aralık 2023 07:044.423
Meryem'in Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederimmmm

İdata Ankara başvurusu (çocukların yanına göç) Biz hala babamızı bekliyoruz. Ekim'de başvuruda bulunduk, 2 ay oldu ve hala bir haber yok. Kendim ve çocuklarım Alman vatandaşıyız. Çocuklarım 3 yaşın altında ve babaları olmadan büyümelerini istemiyorum çünkü onu çok özlediler ve bu durum psikolojik olarak bizi yıprattı. Lütfen bir atama bekliyoruz artık.

22 Aralık 2023 18:22

Nihayet randevu atandı teşekkürler

22 Aralık 2023 18:37

Teşekkür ederimmmm

17 Ocak 2024 14:04

Vizemiz çıktı bekleyenlere umarım hepinizinki atanır ulaşır öncelikle aile birleşimi içinde bekleyen herkese sabır dilerim. Babamız bu hafta sonu geliyor aylardır beklediğimiz ayrılık süreci bitti. Çok teşekkür ederim!.

Yorumlar(20)

Yunus
Benzer Şikayeti Var
13 Ağustos 2024 17:09

Merhaba evrakları verdikten sonra ne kadar süre de vizeniz çıktı

16 Ocak 2024 18:58

Sizin adınıza çok sevindim daha benim vizeden haber yok esim Migrationsamt'ı bizimle alakalı değil demişti o yüzden aramamıştı ama yarin ilk iş orayla irtibata geçmesi

12 Aralık 2023 13:50

Bizde de esim ve çocuklar Alman vatandaşı bir tek ben turk vatandaşıyım vizeye başvuralı 1 ay oldu hala sonuç gelmedi dediğiniz gibi yıpratıcı bir dönem Umarım yakin zamanda hepimiz iyi haberler alırız

10 Aralık 2023 11:12

Aslında Alman vatandaşı olduğunuz için işlerin daha kolay yürümesi gerekiyor fakat anladığım kadarıyla randevu tarihi verilene kadar herkes eşit şartlarda. Randevu gittiğinizde işleriniz daha da hızlanacak gibi görünüyor. Ve bu süreçte maalesef yapabilecek hiçbir şey yok galiba. Eğer yapabilirseniz konsolosluğu arayıp iletişime geçmeyi deneyin. Vatandaşlık durumunuzu bildirirseniz belki bir faydası dokunur. Allah yardımcınız olsun inşallah ❤️

10 Aralık 2023 11:03

Merhaba. Bana 8 buçuk ay sonra randevu vermişlerdi. Aile birleşimi adı altında başvuru yapmıştım ben. Konsolosluğa gittim randevuya. Eşim Alman vatandaşı. Oğlum 2 yaşında şu an ve Türkiye'de doğdu. Görüşmede başvuru şeklimin tamamen değişeceği söylendi. Oğlum babasından dolayı otomatik olarak çifte vatandaş oluyormuş. Bir hafta sonraya yine randevu verildi. Benim 1 haftada vizem onaylandı ve oğlumun Alman pasaportunu 2 hafta sonra teslim aldım. Siz hangi ildesiniz ve hangi konsolosluğa başvurdunuz?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

iData Almanya Aile Birleşimi Başvurusunda Gecikme Ve Mağduriyet

21 Temmuz 2024 17:589.310

İdata Almanya aile birleşimi için Ankara üzerinden 18 Ekim 2023 de başvuruda bulundum. Ama henüz atama sağlanmadı. Neden...

1 Destek9 Yorum

İData Aile Birleşimi

7 Temmuz 2023 11:573.795

Türkiye'deki eşim için idatadan aile birleşimi için üç ay önce başvuru yaptım. Idt2smqbjıe numarasıyla. Ben ve 7 aylık b...

1 Yorum

Erdal
iData Randevu Sitesi Teknik Aksaklıklar

iData RandevuSitesi Teknik Aksaklıklar

Edanur
iData Randevu Yok Sistem Çökmüş!

iData Randevu YokSistem Çökmüş!

Asiye

Öne ÇıkanKonular