Cihat sonuçtan memnun değil

Hyundai Tucson'da Titreşim Sorunu Ve Servis İlgisizliği

22 Ekim 2024 10:53

Merhaba, 2021 yılında 2020 model Hyundai Tucson N-Line 1.6 CRDI DCT aracımı aldım ve gayet memnunum. Fakat son 2 yıldır kalkışlarda ciddi titreşim var. Kavramadan kaynaklandığını düşünüyorum ve gittikçe kötüleşiyor. Ancak Hyundai Çiftçioğlu ve Hyundai Gürses'e götürdüm, normal diyorlar. Buna istinaden başka Tucson'lar sürdüm, onlarda böyle bir titreme yoktu. Açıkçası yapmak ya da uğraşmak istemiyorlar, bu da marka adına leke sürüyor. Birçok kişi bundan dolayı markayı tercih etmek istemiyor. Garanti'nin bitmesine yaklaşık 2 yıl var ve bunun çözümünü istiyorum. Hyundai markasını tercih etmek istiyorum.

22 Ekim 2024 10:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Cihat
17 Kasım 2024 11:44

2021 de sıfır Hyundai Tucson aldım ve son iki senedir şanzımanda titreme ve kavrama problemi var 22 Ekimde şikayet yazdım ama herhangi bir şekilde yardım alamadım sadece genel merkezden arayıp ilgileneceğiz deyip süreci uzatıyorlar. Aracım artık bildiğin kalkışlarda zıplamaya başladı yakında vites kutusu tamamen bozulacak. 2026 temmuza kadar garantim var dava açmaktan geri durmam hakkımı ararım Hyundai Assan.

Cihat
05 Aralık 2024 12:41

Maalesef hala hiç yardım alamadım tarafıma ulaşılmadı herhangi bir çözüm üretilmedi vites kasası her gün dahada kötüye gidiyor. Garantisi 5 yıl diye aldık hiç fayda göremiyoruz Hyundai Kore'ye şikayetimi ileteceğim oda fayda sağlamazsa dava açacağım

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
14 Aralık 2024 23:52