Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona Elektrik Arızası

Hyundai Kona Elektrik Arızası
20 Eylül 2023 12:27

Yakın zamanda sıfır km olarak almış olduğum Hyundai Kona marka araç son 1 ayda 3 sefer elektrik arızası verdi. Servis ise her seferinde arızanın şarj ünitesinin kaynaklandığını söyledi.
Aynı cihazda farklı markaların araçlarını ve yine farklı bir Hyundai kona aracı şarj etmeme rağmen onlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyor olmam cihazda sorun olmadığı anlamına geliyor.
Ayrıca servis formuna şarj cihazının 7 KW olarak ayarlanması gerektiği notu düşülmüş. Bu da demek oluyor ki bu aracı sadece belirtilen şekilde ayarlanmış kendi cihazınızda kullanabilirsiniz, yol üzerinde şarj edemezsiniz.

20 Eylül 2023 12:29 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Abidin

Hyundai kona elektrikli aracım sürekli elektrik arızası veriyor şarj cihazı voltaj ayarı yapılmalı diyorlar sahip olduğum başka bir elektrikli araç daha var o araçta böyle bir sorunla karşılaşmadım bir dakikada servis tarafından çözülüyor fakat yaşadığım şehirdeki Hyundai servisi elektrikli araçlara bakmadığı için başka bir şehre kurtarıcı ile götürüyorlar ve ben gidip almak zorunda kalıyorum her seferinde bir günüm bu iş için gidiyor Hyundai gibi bir firmaya böyle basit bir arıza şekli yakışmıyor

Hyundai Kona Arabam Şarj Sorunu Yaşıyor

Korhan
13 Eylül 2023 15:25
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Servisi Kilometre Düşürdü Eski Haline Getirmiyor

Soner
17 Haziran 2023 03:31
Ano sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona'da Start-Stop Ve Akü Sorunu

Ano