Emel sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin Polat Kuaför Kuaför Deneyimi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği Hakkında Şikayet

04 Şubat 2024 14:20

Merhabalar, bir ay önce H****** P**** Levent şubesine gittim ve dipleri boyamaktan kızıla dönen saçlarımı kül kumrala boyamalarını istedim. Çünkü saçlarımı sadece beyazları kapatmak için boyuyordum ve boya aktıkça ortaya çıkan kızıllık beni çok rahatsız ediyordu. H**** Bey gelip saçımın hassas olduğunu ve yapacakları işlemlerle minimum zarar vereceklerini söyleyip yanıma D**** Hanım'ı yolladı. O gün onlara ısrarla kızıllık istemediğimi, saçlarımı bakımla toparlayıp ileride hafif de olsa sarılar yaptırmayı düşündüğümü defalarca söyledim. D**** Hanım da bana 16.000 lira ödemem gerektiğini, kartla ödersem 20.000 TL ödeyeceğimi söyledi. Mecburen sonuç için sabırsızlanarak EFT yapıp 16.000 lirayı ödedim. O gün saçıma birçok işlem yaptılar ve ortalama dört saat oradaydım, saçımı üç kez yıkamaya aldılar ve eve gittiğimde ensemde ve sağ kulağımda kapkara boya vardı, iz değil bildiğiniz kulağımdan boya çıktı ve o gün saçım üç kez yıkamadan geçti, sizce bu fark edilmeyecek bir şey midir? Yıkamayı bırakın, kurutma ve fön esnasında başımda hep iki kişi vardı, kimse bunu fark etmez mi? Evde bir gün sonra saçımı yıkadıktan sonra saçım kızıla döndü, kendilerini arayıp durumu anlattım ve bana B*** Bey'in boyaya katmaması gereken bir şey kattığını, hatalı olduklarını vs. söyleyip beni salona davet ettiler. Bu sefer saçımı İ****** Bey'e boyattılar ve saçım bu kez de aradan üç hafta geçmeden bildiğiniz bakır-dore oldu. En son 31 Ocak Çarşamba günü gittim, düzelteceklerdi güya ve saçımı H**** Bey'in kontrolünde E******* Bey boyadı. Üçüncü kez gidişim ile ilk gidişim arasında sadece dört hafta vardı. 3 Şubat Cumartesi günü başka bir kuaföre fön yaptırmaya gittiğimde aslında üçüncü gidişimde saçımın arkasını boyamadıklarını öğrendim ve çok sinirlendim. Kendilerini aradım ve bana iade yapmaları gerektiğini, aksi takdirde dava açacağımı söyledim. Beni H**** Bey arayıp 'Siz ne iş yapıyorsunuz, siz hiç hata yapmıyor musunuz, gidin nereye şikayet ederseniz edin' dedi. Bu asla bir kuaförün müşterisine söylememesi gereken bir yorum. Kendisi hem çok saygısız hem de yaptığı işe bakılırsa bu işi beceremiyor ve müşteriyle bu durumlarda nasıl konuşacağını bilmiyor. Benden özür dileyeceğine kendini haklı çıkarmak için 'Beni anlamak isterseniz anlarsınız' dedi. Dava açacağım ve onları herkese rezil edeceğim, asla o paraları hak etmiyorlar. Asla paranıza yazık, saçınıza yazık. Bir saç boyası yaptırmak için hiçbir kuaföre bir ayda üç kez gitmezsiniz, emin olun, bundan daha kötüsünü mahalle arası kuaförler bile yapmaz.

Yelda
Yelda

AA benim takip ettiğim bir kuaför Instagram'dan, hep aynı perçemi kesiyor müşterilerine. Bende Instagram'dan takip ettiğim murat kayabaşı Etiler Şb... Gittim tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Sıram gelmeden önce kestiği saçı gördüm bürün makas izleri duruyordu, saçı fönledi ve şahane oldu. Ama devamlı fönlü gezemem o yüzden kestirmeden çıktım. Demem o ki, muhitinizdeki kuaföre gidin lütfen🙏kimse çok para alıyor diye kuş kondurmuyor😉geçmiş olsun size

Selin sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 20:39

Serkan Ballı Kuaför Uygulanamayan Boya İşlemi

30 Ekim 2023 02:05
Serkan Ballı Kuaför Uygulanamayan Boya İşlemi

Sukha Kuaför Deneyimimde Hayal Kırıklığı!

29 Ocak 2025 14:55