Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
02 Kasım 2023 09:39

Huawei'nin kendi internet satış sayfasından Huawei den 16/12/2022 tarihinde Matepad 11 + Klavye - Gri - 128GB, Huawei Matepad Serisi Kalem Yeni - Beyaz ve Huawei FreeBuds se - Mavi Kulaklık satın aldım. Aldığım bu ürün kızım okulda kullanması için di. Yaklaşık 2 aydır kalem ucu istiyoruz. Antalya servisinde ürün yok yardımcı olamayız diyorlar genel merkez İstanbul'da 2-3 adet servis bilgisi ilettik 2 tane servis de aynı cevabı verdi. Diğer servis ile mailleştik Seri numara vb. Bilgiler ilettik oda sonunda bize yeni kalem satmaya çalıştı. Bu durumu Huawei müşteri hizmetleri ile de görüştük stoklarında yedek parça olmadığını 2-3 haftaya gelir dediler fakat gelen giden yok tekrar görüşüldü yine stok yok isterseniz Amazon - aliexpress gibi sayfalardan alım yapabileceğim söyledi. Bu görüşmelerde 2-3-4 adet istedim. Parası ne ise ödeyeceğimi de dile getirdim. Madem yedek parça desteği veremiyorsunuz neden satış yapıyorsunuz? Bu sorumsuz durumları yüzünden kızım derslerinde tabletini kullanamıyor eğitiminde zorluk çekiyor. Bu konu hakkında acil dönüş yapılmasını bu sorunun ortadan kalkmasını Rica Ederim.

Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matepad Pro İçin Kalem Desteği Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yaratıyor

Buğra
27 Ağustos 2025 16:36
Esma sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 13:12

05 Ekim 2024 13:52
Hediye Kulaklık Mağduriyeti
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Tablet, Görselde Var Olan Ürünleri Göndermiyorlar

Abdullah
05 Ekim 2023 13:53
Huawei Tablet, Görselde Var Olan Ürünleri Göndermiyorlar
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
02 Nisan 2024 20:59