Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
19 Haziran 2024 13:37

07.08.2020 tarihinde satın aldığım ve reklamları 'Hiç Çıkarma' sloganı ile yürütülen Huawei Watch GT2 Sport (LTN-B19) saatimi satış sloganının aksine yaklaşık 4 yıldır hiç suya vs. temas ettirmeden özenle kullandım. Geçtiğimiz 2 hafta içerisinde ise 3 kere Egzersiz-Havuzda Yüzme modunda havuzda yüzerken kullanmayı denemek istedim. Çıktığımda da su boşaltma yaptırdım. Bugünden itibaren ekranda renklerin bozulduğu ve yer yer lekelenmelerin olduğunu görmeye başladım. Garantisi bittikten sonra bunu denediğim için şimdi ne kadar bir servis ücreti çıkaracağını bilmiyorum. Markanın tüm aktivitelere dayanıklı olduğunu ve hiç çıkarmadan korkusuzca kullanılabilecek bir saat olarak lanse ettiği ürün için 25 metre uzunluk 1.4m derinliği olan havuzda kullanımda bile hemen bu şekilde bozulma görmek hayal kırıklığı oldu resmen. Keşke garanti süresi içerisindeyken bu şekilde deneseydim ve ayıplı ürün olduğunu görebilseydim fakat o zamanlar yeni olduğundan insan korkuyor denemeye tabii.

Benim ki daha 2 yıl dolmadan sıvı teması sebebiyle 7.700 lira ücret talep ettiler. Suya dayanıklı ama su temasına değilmiş. Huawei pişmanlıkmış. Onu öğrendim artık. Servis te su temasının garanti kapsamına girmediğini söyledi. Oysa ne denize ne havuza ne de suya girdim. El yıkarken sıvı teması almış. Yazık huaweitürkiye.

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
18 Mart 2025 13:53