Burak
25 Aralık 2023 12:28

Huawei'nin kendi sitesinden Nova 11 Pro satın aldım, yanında ücretsiz FreeBuds 5i veriyorlar. 5 gün kullandım, vaktim olmadığı için 10'uncu gün iade sürecini başlattım. Telefon sorunlarına gelirsek, bildirimler 10-15 dakika sonra telefona düşüyor. İnternet gerektiren konuşma uygulamalarında sürekli ses geç geliyor veya konuşmadan düşüyorsunuz. Google servisleri zaten yok, bunu asla küçümsemeyin; ben küçümsedim ve yaptığım hatayı siz yapmayın. G-box veya Gspace gibi emülatörlere yönlendiriyorlar ama asla yeterli değil. Eğer aralıksız müzik dinlemeyi seviyorsanız, Gbox aracılığıyla açtığınız youtube.com music veya youtube.com, kendi kendine 15 dakika içerisinde kapanıyor. Yine konumu da yanlış gösteriyor. Herhangi bir oyun oynamak mümkün bile değil çünkü Gbox, indirirken 10 kere kapanıyor. İnternet aracılığıyla denemediğim yöntem kalmadı ama artık pes ettim. Bunlar kendi deneyimlerimdir. Gelelim kulaklık konusuna, telefonla birlikte ücretsiz kulaklık gönderiliyor fakat satın alırken seçmek zorunda bırakıyorlar. Kendi kulaklığım mevcut olduğu için hiç kullanmadım ama jelatinini açmıştım. Sağlık ve hijyen açısından kulaklığın iadesini alamadıklarını belirttiler. Yani kulaklığın ücretsiz verilmesinin amacı bu. İndirim söz konusu değil, zaten iki ürünü de ayrı ayrı aldığınızda aynı ücrete denk geliyor.

Burak
25 Aralık 2023 12:39

Telefon iadesi konusunda sorun olmayacağını fakat kulaklık mesafeli sözleşmeler hakkında bilgilendirmede "hijyen" adı altında kulaklık yer almıyor. Yine kurumun davranışına göre değişen bir süreç yani. Kulaklığı iadeye göndermemi tavsiye etti temsilci. Bugün iade işlemlerini başlattım, kulaklığı kabul etmedikleri için telefonu iadeye gönderiyorum. Eğer kulaklık eksik ürün olarak geçer ve telefon iadem kabul olmazsa diye bildirmek adına yazıyorum.

Fethiye

Sadece telefonumu iade aldılar. Peki Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdunuz mu

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
10 Kasım 2024 17:20