Huawei FreeBuds SE2 Kulaklıkta Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

22 Ekim 2024 21:04

Huawei kendi sitesinden FreeBuds SE2 kulaklık aldım. Kulaklığı kullanmaya başladığımızda telefonlar kulaklığı görmüyor. Uzun uğraşlar sonunda telefonlardan birine bağladığımızda da sol kulaklığın hiç çalışmadığını fark ettim. Garanti servisine değişim talebiyle yolladım, bana aynı kulaklığı 'bir sorun tespit edemedik' diye geri yolladılar. Kulaklığı tekrar video çekerek denedim ve hiçbir şekilde telefonlar görüp bağlanamadı. Aynı servise ikinci defa aynı sorun sebebiyle ve kesinlikle değişim talebiyle ısrarla kaç sefer arayarak söylememe, yazmama rağmen yine 'sorun tespit edilmedi' diyerek tekrar yolladılar. Ayrıca Huawei'de C** Bey diye sorumlu kişi, '2. defa yollarsanız kesin değişim yapılacak, ben takip edeceğim' diye söz vermesine rağmen yine beni mağdur ettiler ve bir kulaklık peşine aylarca beni uğraştırıp sinir krizleri geçirtiyorlar ve bu C** denen kişi alenen yalan söylemeye başladı. 'Öyle söz vermedim' diye. Ben Huawei markasını iyi bir marka zannederek aldım, böyle bir hataya düştüm. Daha önce Xiaomi veya Apple veya Philips gibi markalarda hiç böyle sıkıntılar yaşamamıştım. Hele de Philips hep bir üst modeliyle hemen değişim yapardı. Huawei gerçekten kendini bu kadar ayağa düşürecek hareketler yaparak kendini aşırı değersizleştirmekte. Kimse bu markaya yaklaşmasın bile, kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyorlar ve ben o kulaklığı kesinlikle kabul etmiyorum. Geldikçe tekrar geri yollayacağım ve Tüketici Mahkemesi'ne de gerekirse gideceğim.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
15 Mart 2024 16:56

Ege
25 Eylül 2023 11:20

Vedat
30 Eylül 2023 11:01

Yusuf
30 Mayıs 2024 14:27

Huawei FreeBuds 6i İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi!

Fahrettin
17 Eylül 2024 18:07