Burak sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 18:40

Hostinger Hosting şirketinden Kurumsal mail sistemi aldım. Kurumsal mail sistemini uzun süredir çalıştıramadım. Teknik destek bulamadım. Başka bir uluslararası şirketten 2 aylık trial versiyonlu (2 ay boyunca bedava) kurumsal mail sistemini aldım. Kurmam 15 dakikamı aldı şu an çalışıyor. Hostinger şirketindeki hesabımdan kullanamadığım ve teknik destek bulamadığım kurumsal mail hizmetini geri iade etmek için site üzerinde çok fazla uğraştım. Bugün sabah geri iade edebildim. Ama bana banka hesabıma geri ödeme hala yansımadı. Geri ödeme Hostinger tarafından yapıldığında ben de bu mesajı güncelleyeceğim.

05 Haziran 2024 21:56

Ben Bebek Forum - Baby Community https://www.bebekforum.net.tr/ admini Burak Taştan. Hostinger firması Herhangi bir mal hizmet almama rağmen yine aynı tutarı hizmet bedeli olarak çekti. Bu nasıl bir firma bulaştığıma pişman oldum.

03 Haziran 2024 22:11

Ben https://www.bebekforum.net.tr yetkilisi şu an hostinger kurumsal mail aldığım sanal kart hesabın son görüntüsü:

03 Haziran 2024 22:32

Hostinger daha önce https://www.bebekforum.net.tr Bebek Forum - Baby Communtiy sitesini host ettiğimiz firma idi. Daha önce de sıkıntılar yaşadım. Kapatılan Host hesabından sunucu hesabına geçmek zorunda kaldım vs vs. Siteniz saldırıya uğradı mysql sistemi (mariadb veritabanı ) çöktü dendi. Ekstra ödemelerle işi hallettik. Ancak kurumsal satın almalar o dönem de yaptım. Geri iade istedim yapmadılar.! İnşallah bu email hesabını iade ederler de bütün şikayet konumu silerim.

05 Haziran 2024 21:37

Para almak çok güzeldir. Ama karşılıklı para almak çok güzeldir. Ben hayatım boyunca hep aldığım paralara azami bir emek verdim. Emeksiz para almadım. Asla...!

05 Haziran 2024 22:03

Ben Bebek Forum - Baby Community https://www.bebekforum.net.tr/ admini hiçbir mal ve hizmet almadan kestiği paraya itiraz edeceğim. Ekstra bütün hostinger sistemindeki kayıtlı kartlarımı kapattım. Şimdi hangi karttan çekeceksiniz?

05 Haziran 2024 22:05

Bütün kartlarımı kapatım. Nokta https://www.bebekforum.net.tr de ayakta.!

05 Haziran 2024 23:53

Merhaba arkadaşlar şikayet ekledikten sonra cloudflare de https://www.bebekforum.net.tr ye 24 saatte 3500 benzersiz kullanıcı geliyordu ve 19048 benzersiz işer gelmeye başladı. Cloıdflare ye göre 19000 saldırı bloklandı. Sunucı firmam ve sunucım çok sağlam olmasaydı sanıyorum bebekforum.net.tr ye şu anda ulaşamazdık.

Hostinger.com, Hostinger.com.tr Ürün Satıyor, Hizmet Ve Fatura Yok.

17 Ekim 2023 01:56
Selim sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 12:39
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
14 Mart 2024 15:20
Murat sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 11:19
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Çelişkili Bilgilendirme
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 10:05