Elif sonuçtan memnun

Horoz Lojistik Kargomu Teslim Edecek Mi?

20 Mayıs 2024 14:16

Gönderiyi takip ettiğim için Perşembe günü dağıtıma çıktığını görünce işten izin alarak eve geldim ve gönderiyi beklemeye başladım. Daha sonra 25 dakika içinde gönderinin teslim edileceğine dair bir mesaj aldım. Bir saatten fazla bekledikten sonra sistemi tekrar kontrol ettiğimde gönderinin tanımadığım bir kişiye teslim edildiğini gördüm. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde durumun bir hatadan kaynaklandığını ve gönderinin birazdan teslim edileceği için sistemde teslim edildi olarak göründüğünü öğrendim. Evet, bana bu şekilde bir açıklama yapıldı. Ancak Perşembe günü herhangi bir teslimat gerçekleşmedi. Cuma günü tüm gün annemi evde kargo beklettim, ancak yine kimse gelmedi. Cumartesi ve Pazar günleri de geçti, bugün Pazartesi ve işten izin almak artık çok zor, kargomun geleceği belli değil. Müşteri temsilcisine bağlanarak, teslimattan 1 saat önce aranma talebinde bulundum, ancak böyle bir çalışma prensipleri olmadığını öğrendim. En fazla 15 dakika önce aranacağım söylendi, yetişirsem yetişeceğim. Gönderinin teslim edileceği yönünde mesaj alıp daha sonra gönderinin başkasına teslim edildiğini gösterdiklerini ve evde olduğumu öğrendiklerinde geri adım attıklarını fark ettim. Bu durum, firmanın ne kadar prensip sahibi olduğunu gösteriyor. Keşke 1 saat önce aranmanın prensiplerine aykırı olacağını tahmin edebilseydim. Bu durum, resmen ciddiyetsizlik olarak algılanabilir. Bir açıklama bekliyorum. Benim kargom nerede? Teslim edilecek denilip neden başkasına teslim edildiği gösteriliyor? Neden teslim edilmeyecek bir ürün için 'teslim edilecek' diye mesaj atılıyor? Kargomun bana teslim edilip edilmeyeceğini merak ediyorum.

20 Mayıs 2024 16:43 (Şikayetten 2 saat sonra)
Elif
Elif
22 Mayıs 2024 15:53

Kargoma ulaştım, yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.

07 Ağustos 2023 11:52

20 Şubat 2024 09:26
Mete sonuçtan çok memnun

07 Mart 2025 10:37
"Fatma Hanıma, İlgi ve alakaları için çok teşekkür eder, İyi çalışmalar dilerim."
Ümran sonuçtan memnun değil

25 Temmuz 2025 16:10
Tuğçe sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2023 09:47
"İlgilenen temsilci hanımefendiye teşekkür ederim şirket için görüşlerim hala aynı fakat temsilci gayet güzel ilgilendi tekrar teşekkür ederim"
Horoz Lojistik 21 Gündür Ürünümü Teslim Etmiyor