Miray sonuçtan çok memnun

Hopi Doğum Günü Kampanyası

06 Ağustos 2024 02:19
Miray'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Doğum günümde hediye kahve gelmişti bana ve kardeşime. Ankamall costa kafeye gittik. Kasada hesabımın aktif olmadığı, Boyner kasasından aktifleştirmem gerektiği söylendi, Boyner'e gittim böyle bir şey yok dendi, müşteri hizmetlerini aradım costa coffee de kasada yeni müşteri ekle kısmından numaramın eklenmesi gerektiği söylendi. Costa kafeye tekrar gittim. Olmadığı söylendi. Sonuç olarak kampanyayı telefonumda aktif gördükleri için bu seferlik yardımcı olalım dediler ve sadece kardeşiminki için yardımcı olabileceklerini söylediler kod okutmadım bile onlar kasadan başka bir şey diye geçti, kısacası hediye verdik adı altında insani boş boş uğraştırıyorsunuz çok sinir bozucuydu, uygulamayı sildim kalanlara başarılar

06 Ağustos 2024 09:06 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Bu süreç içerisinde sizi telefon ya da e-posta yolu ile bilgilendireceğiz. İyi günler dileriz Hopi Müşteri İlişkileri

09 Ağustos 2024 17:30

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Bizimle yaşadığınız deneyimler ile ilgili her zaman bize ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz Hopi Müşteri İlişkileri

13 Eylül 2024 18:29

Teşekkürler

Kahraman
15 Haziran 2024 20:28
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Hopi Hesap Silme İşlemi

Fatih
22 Mart 2024 18:20
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Hopi Uygulamasında İade Ve Para Çekme Sorunu

Emre
09 Aralık 2024 23:28
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Ela
21 Ocak 2025 15:47
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Hopi Sanal Kart Ödeme Sorunu

Seyit