Yetkili Serviste Yanlış Yönlendirme Ve Yetersiz Hizmet

12 Ekim 2024 00:56

11.10.2024 tarihinde Honda HRV aracımı servise bakım amaçlı getirmiştim. Yolda başıma gelen arızayı servis ile paylaştım ve yetkili servisten arızanın tespit edilerek giderilmesini talep ettim. Yetkili servis ustası bana arabamın motorundan garip sesler geldiğini ve motorun açılıp sorunun tespit edilmesi gerektiğini söyledi. Eğer motoru açarlarsa parçası ellerinde olmadığı için motoru toplayarak geri alamayacağımı, o yüzden hiç motora işlem yaptırmadan başka özel servislere baktırabileceğimi söyledi. Ben de Bursa'da özel Honda araçlarına bakan başka bir servise götürdüm. Oradaki usta hiçbir bilgisayar sistemine bağlamadan arabadan gelen sesi direkt doğru tahmin ederek lifte kaldırıp egzoz katalizörü sökerek parçayı değiştirdi. Arabam hiçbir sıkıntı olmadan çalışmaya başladı. O yüzden buradaki ustanızda yetenek ve kapasite olarak büyük bir problem var. Böyle büyük bir firmanın yetkili servis ustası müşterisini yanlış yönlendirme gibi bir lüksü olamaz. Eğer böyle bir durum oluşursa Honda servisinde çalışmaması gerekir. Buradaki ustanın Honda markası tarafından tekrardan tecrübe testinden geçirmesi gerekmektedir.

profile profile profile

Selim
Selim

Selamünaleyküm hocam. Bende de benzer sorun oluştu siz hangi özel serviste sorunu çözdünüz bilgi verebilir misiniz.

Usame

Geç gördüm kusura bakmayın. Bursa Nilüfer'deki Form Honda Özel Servisinde yaptırmıştım. Çok memnun kaldım ilgileri bayağı iyiydi.

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Honda Yedek Parça Hayal Kırıklığı

Salih