İshak
02 Aralık 2024 18:31

2021 model Honda Civic Eco Elegance marka aracımın garantisi devam ettiği için Kahramanmaraş'taki Honda servisine 10.000 bakımına götürdüm. Yaklaşık 1 ay önce aracımın içinde, sol ön şoför kapısında bulunan bagaj açma tuşunun boyasının attığını fark ettim. Garantili araç diye servise götürdüğümde durumu izah ettim. Garantili araç ufak bir sorunu çözerler diye düşündüm ancak servise durumu izah ettiğimde, Honda Genel Merkez'e yaşadığım sorunu ilettiklerini ve kullanıcı hatası olduğunu söyleyip sorunumu çözmediklerini öğrendim. Ben aracımın dışını ve içini kendim temizlerim, yıkamacılara vermiyorum ki fırça sürüp zarar vermesinler diye. Aracımın içini hafif nemli bez ile kendim silerim, kimyasal maddeler asla kullanmam ki araca zarar gelsin istemem. Nasıl bunu kullanıcı hatası diyebiliyorsunuz? Ben o kadar para verip böyle bir araca neden zarar vereyim? Hassas ve titiz olduğum halde ufacık bir sorunu koskoca Honda nasıl çözemez ve müşterisini mağdur eder? Diğer firmalar neden böyle yapmıyor? Honda gibi ünlü bir araç markası böyle yapıyor, anlamış değilim. Daha önce de Honda marka araç kullandım, bu ikinci aracım da Honda marka araç. Ama siz daimi müşterinize böyle yaparsanız kendinizden soğutursunuz. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini arz ediyorum.

Emre
27 Ağustos 2024 12:03
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Cam Fitili Ve Sunroof Fitili Sorunu

01 Ekim 2024 16:47