Honda Civic SRC Beyni

31 Temmuz 2023 10:32

2018 model Honda Civic aracım ile 2.5 ay önce kaza yaptım. Kaza nedeniyle airbag beyni yandı ve yurt dışından tedarik edilmesini bekliyoruz. İstanbul Honda Park yetkili servisinde bekleyen aracımın srs beyninin ise ne zaman tedarik edileceği belli değil. Bizlere ikame araç vererek mağduriyetimizi giderdikleri düşünülüyor ancak durum kabul edilemez. Ayrıca Honda parkın otoparkında srs beyni bekleyen onlarca kazalı araç var. Honda Türkiye neden bu soruna çözüm bulmuyor. Bir Japon firmasının Türkiye'deki bu mağduriyeti utanç kaynağıdır.

Agit
Agit

Benim aracımda 2023 ün başından beri serviste bekliyor tarih alamıyorum beklemekten başka hiçbir önerileri yok ikame araç verip mağduriyetimizi giderdiklerini zannediyorlar ikame araç benim mağduriyetimi daha da arttırdı geçen gün lastiği yarıldı 5700 ₺ verip lastiği değiştirdim benim olmayan araca en iyi marka lastik taktırdım. Ben lastikle idare ederim veya ortalama bir lastik takardım ama Rent A Car aynısı olacak diye diretti. Bir aracın 9 ay boyunca serviste kalması benim için kabul edilebilir değil. Burada yaşadığımız maddi kayıp bizim mağduriyetimizdir. Bununla alakalı olarak başvuracağımız yetkili merci var mı? Şöyle de sormak istiyorum sizleri ikame araç verdik istediğimiz kadar bekletiriz derlerse bekletebilirler mi bunun yasal bir süresi veya karşılığı var mı? İkame araç mağduriyeti gidermiyor

Sevim

Merhaba, Bayiliklerin yedek parça bulundurma zorunluluğundan dolayı isterseniz yetkili servise ceza kestirebilirsiniz. Detaylı bilgi için İl ticaret müdürlüğünü arayarak bilgi alabilirsiniz. Sanırım bu dilden anlayacaklar artık. Bizde yasal süreci başlatmaya hazırlanıyoruz.

Firat sonuçtan hiç memnun değil

Honda Srs Ünitesi Temin Edilememesi

Firat