Ugur
28 Mart 2023 09:46

Honda city 2021 üretim yılı aracımın arka bagaj bölmesine çarptılar. Çarpma sonrası darbe bölgesinin üst tarafında kalan alanda boya ve kataforez kalkarak galveniz sacına kadar açılmıştır. Aracın kataforez kaplamasının uygun olmadığını, araştırılması gerektiğini Türkiye Honda üzerinden talepte bulunduk.
Honda Bursa bayi aracımızı incelemeye aldı ve problem olmadığı yönünde geri dönüş yapıldı. Aracımıza yapılan tek test boya kalınlıkları ölçmek olmuş. Ancak bizim şikayette bulunduğumuz konu boyanın yüzeye tutunması ile ilgili problem olduğudur.
Bu kapsamda yüzeye boyanın / kataforezin yapışması ile ilgili hiçbir inceleme yapılmamıştır. Otomotivde çalışan biri olarak kataforezli yüzeylere yapılan testlerden; korozyon direnci, kataforez yapışma testi, Cross cut testi gibi teknik açıdan yapışma dayanımı ölçebilecek hiçbir testin yapılmadan geri dönüş yapılması olayı kapatmaya çalışmaktan başka bir şey değildir.
Ekte benim aracıma kıyasla çok daha büyük kaza yapmış ama boyasında /kataforezinde en ufak bir şey olmayan araçların resmini ekliyorum. Honda aracının arkasında durmayan bir marka olarak davranmaktadır. Ekte yüklenen videoda başka bir aracının boyalı bagaj kapağına çekiç ile vurularak boya kalkmasının olmadığı gösterilmiştir.

Honda City'de Yolcu Paspasının Altında Su Birikmesi Ve 10.000 TL Ücret Talebi

Taha
16 Şubat 12:43
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Honda Yetkili Servislerinde Fiyat Ayrımı Ve Saygısız Yaklaşım

Emre
15 Şubat 13:54

Garanti Kapsamındaki Akü Değişiminde Yavaş Servis Ve Mağduriyet Yaşadım

Tuncay
12 Eylül 2025 10:25
garanti-kapsamindaki-aku-degisiminde-yavas-servis-ve-magduriyet-yasadim-1.jpg

Honda City Aracımın Kronik Arızası Yıllardır Çözülemiyor, Yetkili Servisler Sorumluluk Almıyor

Gülfem
25 Mayıs 2025 19:10