Honda Artık Gönlüm Onda Değil.

Honda Artık Gönlüm Onda Değil.
12 Temmuz 2024 18:083.084

Motosikletime Park halindeyken evimin önünde araç vurdu. Park halindeki araç çıkış yapacakken aracı kaydırıp motoruma vurup ön lastiğin üzerine çıkıp tekrar aşağıya inmiş.
Sesi duyup dışarı çıktığımda zaten üzülmüş vaziyetteyken şimdi ki sorunum Honda markasıyla.
Raporlar tutuldu vuran kişi suçu kabul etti raporu verdi elime sen sağ ben selamet.
Elimde raporla kala kaldım.
Ön çamurluğum kırık yan ayağım yamuk amortisörlere bir sorun var mı bağlı olduğu mesnet sanırım sorun var mı diske temas olmuş mu bir şey gözükmüyor bilmiyorum kısacası, servis yetkilileri bilir.
Yakınımda Yapacak servis bulamıyorum, Honda koskoca İstanbul'da nasıl olur da sigortalarla da çalışacaksınız diye bayilere zorunluluk vermez. Her şey para olmuş sanki sigorta bedava yapacak.

Bir tane anlaşmalı servis buldum Honda,
Motoru bıraksam eve dönecek yolu bulamam hiç bilmediğim bölgede Anadolu yakasında, bölgemde 3-4 tane servis varken hiç alakasız bölgeye gitme mecburiyetindeyim
Motorum Honda CB500F piyasası çok olmayan yedek parça sıkıntılı bir motor. En az 15 gün ile 3 ay arasında bir süreç
olur dediler. Yani 3 ay motorum serviste kalmak zorunda. Eve nasıl döneceğim, işime sürekli motorla gidip geliyorum 3 ay boyunca bunu nasıl çözeceğim kimsenin umurumda değil.

Neyse ki başka bir servis, Motorla ilgilenemeyeceklerini patronlarının sigorta işlerine bakmama talimatı verdiğini
Bakırköy Nish Motorla konuşmamı söyledi.
Yani bir Honda Servisi
Başka bir Honda Servisini öneriyor.
Demek ki onlarda Duymuş müşteri memnuniyeti ön planda olan böyle bir servis olduğunu.

Honda yı Genel merkezi ver tüm servislerini buradan Honda kullanıcılarına şikayet ediyor.
Honda Nish Bakırköy'e de henüz bir işlem yaptırmamış olsam da teşekkür ediyorum.
En azından derdime derman olabileceklerini ve üzülmememi ellerinden geleni kısa sürede yapacaklarını söylediler.

Sigorta Kapsamında Motosiklet Onarımı Yapılmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

22 Mayıs 2025 15:521.913

Yaklaşık iki ay önce Honda Ayışığı bayisinden satın almış olduğum CBR500R model motosikletime, 18.05.2025 tarihinde park...

3 Destek3 Yorum

Honda Pcx Akü Garanti Sorunu

12 Haziran 2024 13:246.601

"Teşekkür ederim beni anlayışla karşıladığınız için özellikle şirket sahibi Volkan bey ve servis müdürü Ersen beye ayrıca teşekkür ediyorum iyi günler dilerim"

Honda Motosikletimde Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

23 Ocak 2025 20:237.850

2023 Aralık ayında Honda Marmara! Dan bir Honda activa motosiklet aldım. Tüm bakımlarını Honda Marmara yetkili bayisinde...

1 Destek

Honda Garanti Kapsamı Aldatmacası

6 Kasım 2023 16:0810.081

Honda Civic FC5 aracımın çakmaklığı arızalandı. Servise götürdüğümde araç bakımları yapılmamış diyerek aracın garanti ka...

1 Destek

Türkiye'de Honda Civic Çamurluk Yok.

7 Ağustos 2024 14:406.593

Honda Civic aracımla kaza yaptım ve 22.07.2024 tarihinde Efe Honda yetkili servisine bıraktım. Aracın sol arka çamurluğu...

Tümünü Gör
Honda HRV Hibrit 6 Sene Garanti Kapsamına Alınmadı, Koltuk Deforme Oldu!

Honda HRV Hibrit6 Sene Garanti Kapsamına Alınmadı, Koltuk Deforme Oldu!

Erhan

Ali
Honda Civic Sarsıntı Ve Stop Sorunu

Honda CivicSarsıntı Ve Stop Sorunu

Ahmet
Honda Civic Park Sensörü Hatası!

Honda Civic ParkSensörü Hatası!

Ahmet
2016 Honda Civic Boya Atması