Savas sonuçtan hiç memnun değil

Honda Artık Gönlüm Onda Değil.

Honda Artık Gönlüm Onda Değil.
Savas
12 Temmuz 2024 18:08

Motosikletime Park halindeyken evimin önünde araç vurdu. Park halindeki araç çıkış yapacakken aracı kaydırıp motoruma vurup ön lastiğin üzerine çıkıp tekrar aşağıya inmiş.
Sesi duyup dışarı çıktığımda zaten üzülmüş vaziyetteyken şimdi ki sorunum Honda markasıyla.
Raporlar tutuldu vuran kişi suçu kabul etti raporu verdi elime sen sağ ben selamet.
Elimde raporla kala kaldım.
Ön çamurluğum kırık yan ayağım yamuk amortisörlere bir sorun var mı bağlı olduğu mesnet sanırım sorun var mı diske temas olmuş mu bir şey gözükmüyor bilmiyorum kısacası, servis yetkilileri bilir.
Yakınımda Yapacak servis bulamıyorum, Honda koskoca İstanbul'da nasıl olur da sigortalarla da çalışacaksınız diye bayilere zorunluluk vermez. Her şey para olmuş sanki sigorta bedava yapacak.

Bir tane anlaşmalı servis buldum Honda,
Motoru bıraksam eve dönecek yolu bulamam hiç bilmediğim bölgede Anadolu yakasında, bölgemde 3-4 tane servis varken hiç alakasız bölgeye gitme mecburiyetindeyim
Motorum Honda CB500F piyasası çok olmayan yedek parça sıkıntılı bir motor. En az 15 gün ile 3 ay arasında bir süreç
olur dediler. Yani 3 ay motorum serviste kalmak zorunda. Eve nasıl döneceğim, işime sürekli motorla gidip geliyorum 3 ay boyunca bunu nasıl çözeceğim kimsenin umurumda değil.

Neyse ki başka bir servis, Motorla ilgilenemeyeceklerini patronlarının sigorta işlerine bakmama talimatı verdiğini
Bakırköy Nish Motorla konuşmamı söyledi.
Yani bir Honda Servisi
Başka bir Honda Servisini öneriyor.
Demek ki onlarda Duymuş müşteri memnuniyeti ön planda olan böyle bir servis olduğunu.

Honda yı Genel merkezi ver tüm servislerini buradan Honda kullanıcılarına şikayet ediyor.
Honda Nish Bakırköy'e de henüz bir işlem yaptırmamış olsam da teşekkür ediyorum.
En azından derdime derman olabileceklerini ve üzülmememi ellerinden geleni kısa sürede yapacaklarını söylediler.

Sigorta Kapsamında Motosiklet Onarımı Yapılmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Enis
22 Mayıs 2025 15:52
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Honda Pcx Akü Garanti Sorunu

Hüseyin
12 Haziran 2024 13:24
"Teşekkür ederim beni anlayışla karşıladığınız için özellikle şirket sahibi Volkan bey ve servis müdürü Ersen beye ayrıca teşekkür ediyorum iyi günler dilerim"
Erdoğan sonuçtan memnun değil

Honda Motosikletimde Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Erdoğan
23 Ocak 2025 20:23
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
06 Kasım 2023 16:08